Nog geen plannen dit weekend?

Nog geen plannen dit weekend?

TEKST Ferris ter Meer

BEELD Ruud Balk

Wat ga jij dit weekend doen?

Heb je nog geen plannen voor dit weekend? Geen nood, want er is genoeg te beleven in Nederland! Of je nou van theater, racen, lekker eten of knallende beats houdt, er is voor ieder wat wils. Lees snel verder en ontdek wat jij dit weekend gaat doen!


De Parade - Rotterdam

Hou je van theater en gezelligheid? Dan is De Parade in Rotterdam echt iets voor jou! Dit rondreizende theaterfestival strijkt dit hele weekend neer in het Museumpark. Met maar liefst 80 theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen is er voor alle leeftijden wat te beleven. En het leuke is: de voorstellingen duren maar ongeveer 30 minuten, dus je kunt er meerdere op een avond zien.

Maar er is meer dan alleen theater. Neem plaats op een van de gezellige terrassen en geniet van voorproefjes van de shows. Waag een ritje in de nostalgische zweefmolen of ga terug in de tijd met de ouderwetse bootschommels. En natuurlijk is er volop keuze aan lekkernijen, van Aziatische hapjes tot Europese wijnen en cocktails. Smullen maar!

Is je kroost ook van de partij? Geen probleem, want overdag is er de KinderParade met entertainment speciaal voor de kleintjes. Zo heeft iedereen een topdag op De Parade in Rotterdam!


TT festival - Assen

Brullende motoren, gierende banden en opzwepende spanning: dat is wat je kunt verwachten op het TT Circuit in Assen dit weekend. Duizenden fans zakken af naar Drenthe voor de unieke sfeer en bloedstollende races. Kriebelt het bij jou ook om zelf een rondje te scheuren? Doe het niet, want de politie is niet zo'n fan van coureurs buiten het circuit! Geniet van de sensatie vanaf de tribunes en laat je meeslepen door de racekoorts.


Food Truck Festival TREK - Den Bosch

Wij zijn groot fan van het Food Truck Festival TREK en hebben er dan ook al vaker over geschreven. En terecht, want het is een geweldig evenement voor iedereen die van lekker eten, drinken en vermaakt worden houdt. Rollende keukens uit alle windstreken parkeren hun trucks in Den Bosch voor een weekend vol culinair genot. Van sappige burgers en krokante frietjes tot exotische fusion gerechten en zoete desserts, er is voor elk wat wils.


Maar TREK is meer dan alleen eten. Geniet tussendoor van theater en live muziek en neem plaats aan lange, gezellige tafels. Schuif aan en maak een praatje met je tafelgenoten. Wie weet ontmoet je wel nieuwe vrienden! Met een goedgevulde buik en een glimlach op je gezicht kijk je terug op een geslaagd dagje uit.


Defqon.1 Festival - Biddinghuizen

Ben jij klaar voor knallende beats en knetterende kicks? Dan moet je in Biddinghuizen zijn dit weekend voor Defqon.1! Dit hardstyle evenement is steevast uitverkocht, maar wellicht biedt TicketSwap nog uitkomst voor de last minute beslissers. Bereid je voor op een weekend vol dansende mensen, zinderende sfeer en de hardste muziek die je ooit hebt gehoord. Vergeet je oordoppen niet, want stilte is hier ver te zoeken!


Luminosity Beach Festival - Zandvoort

Zin in een strandfeestje? Het Luminosity Beach Festival bij Beachclub Bernies in Zandvoort is nieuw voor ons, maar het zag er zo tof uit dat we er dit weekend een kijkje gaan nemen. Dansen met je voeten in het zand, een verkoelend zeebriesje en de lekkerste (techno)deuntjes: wat wil je nog meer?


Uitgaan met je vrienden of met het gezin

Of je nou gaat voor theater, racesensatie, foodtrucks of festivals, er is dit weekend voor elk wat wils! Waar kies jij voor? Laat het ons weten en deel je ervaringen. Wij wensen je in ieder geval heel veel plezier. Geniet van het mooie weer, de gezelligheid en alles wat deze events te bieden hebben. 

Advertenties