Miri Mary

Miri Mary

TEKST Ferris ter Meer

BEELD MiriMary

Miri Mary: Authentieke Indiase smaken in een modern jasje


Op zoek naar een restaurant dat de traditionele Indiase keuken een eigentijdse twist geeft? Dan is Miri Mary absoluut een bezoek waard! Dit gezellige restaurant heeft de kunst van het moderniseren van Indiaas eten tot in de puntjes verstaan. Bereid je smaakpapillen maar voor op een culinair avontuur vol verrassende smaken en texturen.


MiriMary-MyDailyFavorite

Tapas-stijl dineren met een Indiase touch


Bij Miri Mary serveren ze hun heerlijke gerechten op een bijzondere manier: tapas-stijl! Zo kun je met je tafelgenoten allerlei verschillende smaken ontdekken en delen. Van malse tandoori chicken tot sappige lamskoteletjes en vegetarische curry's - er is voor ieder wat wils. De gerechten zijn perfect gekruid en elke hap is een explosie van smaak. Wedden dat je aan het eind van de avond al je vingers aflikt?


MiriMaryRestaurantCocktail-MyDailyFavorite

Heerlijke cocktails


Naast het fantastische eten, moet je bij Miri Mary zeker ook de drankenkaart eens goed bekijken. De cocktails zijn namelijk om je vingers bij af te likken! Of je nu gaat voor een klassieke mango lassi of een eigentijdse creatie met gin en kardemom - deze drankjes tillen je avond naar een hoger niveau. 


Of je nu gaat voor een gezellig diner met vrienden, een intiem etentje met je lief of een lazy brunch in het weekend - bij Miri Mary zit je altijd goed. De combinatie van authentieke Indiase smaken, een speelse presentatie en een ontspannen sfeer maken dit restaurant tot een ware culinaire ontdekking. Wacht dus niet langer en reserveer snel een tafeltje bij deze Indiase parel. 



Advertenties