Wat is er te doen dit weekend

Wat is er te doen dit weekend

TEKST Annemieke de Groot

BEELD Bloemencorso

Ben je op zoek naar leuke activiteiten om dit weekend te ondernemen? Wij hebben een aantal geweldige evenementen voor je op een rijtje gezet, zodat je het maximale uit je vrije tijd kunt halen.


1. Kleurrijke Bloemencorso in de Bollenstreek (17 - 21 april)

Duik in de betoverende wereld van bloemen tijdens de kleurrijke bloemencorso in de Bollenstreek. Van 17 tot en met 21 april kun je genieten van een groot lente feest met prachtige bloemencreaties op de wagens. Bewonder de kleurrijke praalwagens, rijd zelf rond met je eigen bloemenkunstwerk of geniet van de gezellige sfeer op het evenementenplein met muziek en kraampjes. Mis ook niet de kans om een kijkje achter de schermen te nemen en te zien hoe de bloemenkunst tot stand komt tot en met vrijdagochtend 19 april.


2. Trouwbeurs in Ruurlo

Voor koppels die hun bruiloft plannen of gewoon inspiratie willen opdoen voor de toekomst, is de trouwbeurs in Ruurlo dé place to be dit weekend. Van trouwdecoraties tot live-muziek en van bruidskleding tot bruidstaarten, je vindt hier alles wat je nodig hebt om je trouwdag perfect te maken. Verrijk je trouwplannen met deze leuke dag!


3. Pinc Sale - Shop Kinderkleding met 50% Korting

Op zoek naar leuke kinderkleding voor een prikkie? Mis dan de Pinc Sale niet! Ontdek de leukste kledingstukken voor kinderen van maat 50 tot en met 176 met maar liefst 50% korting. Elke dag is er een nieuwe aanvulling, dus reserveer snel je tijdslot via de website en shop till you drop. 


4. Weekend van het Verdedigingserfgoed

Duik in de fascinerende oorlogsgeschiedenis van Nederland tijdens het Weekend van het Verdedigingserfgoed. Ontdek honderden boeiende bouwwerken verspreid door het hele land, waaronder indrukwekkende forten, pittoreske vestingstadjes en imposante verdedigingswerken. Zoek een leuk fort bij jou in de buurt en leer alles over ons verleden.


Of je nu wilt genieten van kleurrijke bloemen, inspiratie op wilt doen voor je trouwdag, op zoek bent naar kinderkleding met korting of geïnteresseerd bent in oorlogsgeschiedenis, dit weekend is er voor ieder wat wils. Veel plezier!

Advertenties