Van Amsterdam naar Praag

Van Amsterdam naar Praag

TEKST Babette Jongelaar

BEELD Mark Smith / European Sleeper

Stel je voor: vanuit het bruisende Amsterdam reis je comfortabel en milieuvriendelijk naar het betoverende Praag. Dankzij de startup European Sleeper is dit nu mogelijk. Deze nieuwe nachttrein biedt een spannende reiservaring en draagt bij aan duurzaam reizen. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over deze opwindende reismogelijkheid.

De reis:

De treinrit van Amsterdam naar Praag duurt ongeveer 12 uur en vertrekt drie keer per week, op maandag, woensdag en vrijdag, vanaf Amsterdam Centraal om 22:30 uur. Na een comfortabele overnachting kom je de volgende ochtend om 10:45 uur aan op Praag Centraal Station.

Ambitie voor duurzaam reizen:

European Sleeper heeft als ambitie een netwerk van nachttreinen te creëren vanuit Nederland en België naar belangrijke Europese bestemmingen. Door deze milieuvriendelijke reismogelijkheden aan te bieden, willen ze bijdragen aan een duurzamere manier van reizen. Momenteel werken ze aan nieuwe nachtroutes naar Scandinavië en Barcelona, waardoor nog meer reizigers kunnen genieten van comfortabel en groen reizen.


Afsluitende gedachten:

Stap aan boord van de European Sleeper en ontdek de schoonheid van Europa op een unieke en duurzame manier. Laat je betoveren door de romantiek van nachttreinreizen en draag bij aan een groenere toekomst voor het reizen.


Alternatief voor de trein:

Ga je liever met de bus, dan biedt de FlixBus een uitstekend alternatief voor de trein. Met een uitgebreid netwerk van busverbindingen kun je ook comfortabel en betaalbaar van Amsterdam naar Praag reizen. Lees hier alles over reizen met de FlixBus.


Wat is jouw favoriete manier om te reizen van Amsterdam naar Praag: met de trein of met de bus? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Advertenties