Lekker op reis met de FlixBus

Lekker op reis met de FlixBus

TEKST Ferris ter Meer

BEELD WikiData

De FlixBus

De knusse warmte van de feestdagen staat weer voor de deur en, opzoek naar een leuk alternatief voor de auto in de kerstvakantie, kwamen wij uit bij een manier van reizen die steeds populairder aan het worden is, namelijk de bus. My Daily Favorite van 'Travel dinsdag' is dan ook de FlixBus: Die mooie groene bussen die ondertussen al een paar jaar niet meer uit het straatbeeld weg te denken zijn.

Zorgeloos cruisen

Een leuk gesprek met het bedrijf leerde ons dat het ook voor FlixBus een opwindende tijd is, met name in de Benelux. Met de feestdagen om de hoek bereiden ze zich voor op een onvergetelijk seizoen vol mogelijkheden om ons die top reiservaring te bezorgen. Ze hebben bijna 200 extra bussen in België en Nederland klaarstaan, want hé, we boeken om er eens lekker op uit te trekken. Geen gedoe, gewoon lekker zorgeloos cruisen door deze prachtige tijd van het jaar.

Waarom kiezen voor FlixBus deze feestdagen? 

Met een uitgebreide netwerk van bijna 45 bestemmingen in de Benelux, maar ook in internationale hotspots als Parijs, Londen, en Berlijn kom je tegen hele schappelijke prijzen opeens heel dicht bij je zus die daar is gaan wonen of die leuke vriend die je tijdens je studie ontmoet hebt. Met meer bussen en frequentere ritten op populaire trajecten zoals Amsterdam - Brussel en Rotterdam - Antwerpen, reis je comfortabel en zonder gedoe naar je bestemming.


FlixBus 2023 en 2024

Zoals gezegd: het bedrijf groeit hard. Heel hard. Nieuwe opstapplaatsen, meer bussen en vooral meer bestemmingen. Wat dacht je van een rechtstreekse lijn van Eindhoven of Arnhem naar Kopenhagen of Parijs?
Naar Londen? Natuurlijk doe je dat het snelst met de Eurostar, maar door werkzaamheden rijdt deze trein vanaf juni 2024 tot begin 2025 niet meer. FlixBus springt hier goed op in, door als enige een duurzaam alternatief te bieden voor hun reizigers naar Groot-Brittannië. 

Milieu

Over duurzaam gesproken: Zoveel als mogelijk zorgt FlixBus dat er met de nieuwste en vooral schoonste bussen gereden wordt. Deze, met busbouwer Scania ontworpen wagens, gaan gemiddeld zo'n 80% CO2-uitstootredcutie bieden ten opzichte van de huidige alternatieven op het langeafstandsvervoer.
Dus naast de prijs en het comfort heb je nog een reden om je Flix-ticket te kopen.

Een grote groene reisfamilie

Heb je zin om deel uit te maken van de steeds groter wordende groene reisfamilie? Boek dan snel je FlixBus-ticket, stap in en sluit je aan.
Wie weet komen we elkaar nog eens tegen en maken we samen deze feestdagen tot een onvergetelijke reis!

Advertenties