Eurostar Sun

Eurostar Sun

TEKST Ferris ter Meer

BEELD Eurostar

Eurostar Sun

Weet je nog dat we het eind vorig jaar hebben gehad over de Eurostar Snow? We hebben goed nieuws voor je: Er is ook een zomervariant van deze trein!

De meeste van onze favorites weten dat wij van comfortabel reizen houden. En nee, we hebben het echt niet over het vervoer in het onbetaalbare businessclass. Maar gewoon lekker ontspannen naar je vakantie of je weekendje weg. Gewoon zonder stress. Wij vinden de trein, afhankelijk van de bestemming, veruit het beste alternatief voor de auto. In de blogpost lees je waarom.


Op reis met de trein

Toen wij ermee naar Marseille gingen heette die nog de de Zon-Thalys. Inmiddels is ie omgedoopt naar de Eurostar Sun. Andere naam, zelfde voordelen. En misschien nog wel veel belangrijker: Dezelfde vakantievoorpret.

Niet drie uur lang met een slakkengang van 50 kilometer per uur over die saaie snelweg, maar in slechts 5 uur met zo'n 300 kilometer per uur door de prachtige Provence zoeven! En dat onder het genot van een lekker wijntje of een koud biertje. We kunnen je beloven dat je dat ons niet nadoet in je auto!


Het Eurostar Café

Het Eurostar Café is het restaurant aan boord waar kunt je genieten van verschillende snacks en drankjes. Reis je eerste klas, wordt het zelfs aan je stoel geserveerd. Ideaal toch? Bijkomend voordeel zijn de speciale tarieven voor treinreizen met de kids.

Een gezinsvakantie naar de Provence was nog nooit zo aantrekkelijk!


Bagage is geen probleem

Badpakken nemen dan wel niet veel plaats in, maar die zwemvliezen en snorkels daarentegen... Wie vakantie zegt, zegt bagage. Maar daar hebben ze bij Eurostar Sun rekening mee gehouden. Breng gerust een extra koffer mee, het gewicht doet er eigenlijk niet toe. Je kunt al je benodigdheden meenemen zonder je zorgen te maken over overgewicht of extra kosten voor bagage. Dit betekent dat je meer ruimte hebt om souvenirs mee terug te nemen of om gewoonweg alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie in de Provence met je mee te dragen.


De voordelen op een rij

De voordelen van Eurostar Sun zijn duidelijk: minder stress, meer comfort en gemak voor het hele gezin. De lange autoritten behoren tot het verleden en worden vervangen door een ontspannen treinreis naar je bestemming. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over bagagebeperkingen of hoge brandstofkosten.

Dus waarom zou je nog langer in de file staan? Kies voor Eurostar Sun en begin je vakantie op een stressvrije manier!

Advertenties