Teddy stof is helemaal hot!

Teddy stof is helemaal hot!

TEKST Ferris ter Meer

BEELD Madam Textile | Kwantum

Trend: Teddy stof is helemaal hot

De zachte stof als van een teddybeer is niet langer alleen voor knuffels en dekbedovertrekken. Deze trend heeft zich in razend tempo verspreid naar het interieur. Van meubels tot accessoires, teddy stof is overal te vinden en het ziet er niet naar uit dat deze trend binnenkort zal verdwijnen.


Dekbedovertrek van teddy stof

In januari schreven we een artikel over het dekbedovertrek gemaakt van teddy stof. We waren blij verrast met de positieve reacties en het enthousiasme van onze lezers. Sindsdien hebben we een overweldigende hoeveelheid tips en vragen ontvangen. Maar wat ons vooral opviel, is dat de hype rondom teddy stof compleet is uitgegroeid dankzij TikTok. Deze populaire social media app staat vol met video's van grote influencers die teddy-stof en organische vormen terug laten komen in het interieur.


Teddy Wave spiegel 

Een goed voorbeeld van deze trend is de Teddy Wave spiegel van meubelketen Kwantum. Deze spiegel heeft een uniek ontwerp met golvende vormen en een rand van teddy-stof. Het is dan ook geen verrassing dat Kwantum overspoeld werd met klanten die deze spiegel wilden kopen. De Teddy Wave spiegel is de perfecte wanddecoratie voor een sfeervol en trendy interieur. De zachte taupe-kleurige teddy rand voegt een warme sfeer toe aan elke ruimte, inclusief de kinderkamer.

My Daily Favorite- Spiegel Mouzon Teddy Taupe (Kwantum).jpeg 12.24 KB

Meubels en accessoires van teddy stof

Maar het gebruik van teddy stof beperkt zich niet alleen tot spiegels. Ook andere meubels en accessoires worden steeds vaker uitgevoerd in deze zachte stof. Denk bijvoorbeeld aan teddy kussens, teddy stoelen en teddy poefs. Deze items zijn niet alleen comfortabel, maar voegen ook een gezellige en knusse sfeer toe aan je interieur.


Teddy fashion

Daarnaast is teddy stof ook terug te vinden in de wereld van fashion. Teddy jassen en vesten zijn populairder dan ooit. Ze zijn niet alleen heerlijk warm, maar ook nog eens trendy en stijlvol. Combineer een teddy jas met een paar jeans en sneakers voor een casual en hippe look.


Teddy dekbedovertrek

Maar laten we niet vergeten waar het allemaal mee begon: het teddy dekbedovertrek. Deze zachte en knuffelbare stof zorgt voor een heerlijke nachtrust en houdt je lekker warm tijdens koude nachten. Het teddy dekbedovertrek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je altijd een exemplaar kunt vinden dat perfect past bij jouw slaapkamerstijl.


Jouw teddy interieur

Al met al is teddy stof een trend die niet te missen is. Het is niet alleen comfortabel en zacht, maar voegt ook een warme en knusse sfeer toe aan je interieur. Of je nu kiest voor een teddy spiegel, meubelstukken of accessoires, deze trend is een must-have voor iedereen die zijn of haar huis wil opfleuren. Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar jouw favoriete teddy item en maak je interieur helemaal hot met deze trendy stof!

Advertenties