Dekbedovertrek Teddy

Dekbedovertrek Teddy

TEKST Ferris ter Meer

BEELD MadamTextile.com

Dekbedovertrek Teddy

My Daily Favorite van deze week biedt een ongekende zachtheid en een super knus gevoel, die je weer doet denken aan je kindertijd: Dekbedovertrek Teddy


De perfecte combinatie van materialen en het stijlvolle ontwerp, maakt dit dekbedovertrek een must-have voor elke slaapkamer.


Heerlijke zachte bovenkant 

Laten we beginnen met de bovenkant van het Dekbedovertrek Teddy. Deze is gemaakt van heerlijk zachte teddy stof. Ben je niet bekend met deze stof? Denk dan aan het pluizige vachtje van je teddybeer die je vroeger overal mee naartoe sleepte: Dat is namelijk precies wat je kunt verwachten. 

Het voelt zo zacht als een knuffel en geeft je direct een gevoel van geborgenheid. Je kunt jezelf er helemaal in wikkelen en wegdromen in pure zaligheid.


Vochtregulerende onderkant 

Maar dat is nog niet alles! De onderkant van het dekbedovertrek is gemaakt van vochtregulerend micropercal. Dit betekent dat naast het aangename zachte gevoel, dit materiaal ook helpt om je bed fris en comfortabel te houden gedurende de nacht. Geen klamme lakens meer of oncomfortabele warmte - met het Dekbedovertrek Teddy geniet je altijd van optimale temperatuurregulatie.


Madam Textile

Het Dekbedovertrek Teddy wordt aangeboden door Madam Textile: De online beddengoedwinkel die bekend staat om kun stijlvolle selectie van de mooiste dessins voor de perfecte slaapkamerinrichting. 


Teddy’s kleuren 

Het dekbedovertrek is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder taupe, wit en grijs. Zo kun je het perfecte exemplaar kiezen dat aansluit bij jouw persoonlijke stijl en smaak.


Wassen

Beddengoed wassen is gelukkig niet langer meer een crime. Zo ook de Teddy. Deze kan eenvoudig gewassen worden op 40 graden, wat betekent dat je het altijd fris en schoon kunt houden. Heb je een droger? Doe Teddy er gerust in. Scheelt je heel veel tijd en laat je dezelfde avond weer lekker onder dit knusse dekbedovertrek slapen. 

Slaap lekker!

Advertenties