Slapen in denim

Slapen in denim

TEKST Ferris ter Meer

BEELD Madam Textile

Denim dekbedovertrek

My Daily Favorite van vandaag is weliswaar niet mega herfstachtig, maar opzoek naar een dekbedovertrek voor het najaar kwamen we deze denim variant in de webshop van Madam Textile tegen. Enigszins sceptisch over met name het slaapcomfort, probeerden we dit dekbedovertrek toch maar eens uit. En echt: Wat een aanrader!
Het Denim dekbedovertrek is niet alleen een serieuze verrassing wat betreft het slaapcomfort. Het transformeert je slaapkamer ook nog eens in een stoere ruimte, zonder daarbij in te boeten op de sfeer. Ben je groot fan van een industriele inrichting? Dan mag dit item sowieso niet ontbreken!

Katoen voor optimaal slaapcomfort

Dit dekbedovertrek is gemaakt van hoogwaardig katoen, een materiaal dat bekend staat om zijn zachtheid en duurzaamheid. Je zou verwachten dat deze denim variant toch wat stugger aanvoelt, maar niets is minder waar. Tenminste: het voelt wel wat steviger dan een regulier dekbedovertrek, maar op een manier dat je geborgenheid brengt.
We love it. Ook omdat katoen natuurlijk super ademend is, waardoor je lichaamstemperatuur niet oploopt en je jezelf niet een ongeluk zweet. Of die veel te hete partner van je. Een goede nachtrust is onder dit dekbedovertrek gegarandeerd. In elk geval deze aankomende herfst.

Kleuren om van te houden

Het denim dekbedovertrek is verkrijgbaar in de stoere en passende kleuren: groen, grijs, blauw en roze. Hoewel wij dit niet persé vinden dat al deze kleuren passen bij de herfst- en wintermaanden hebben wij gekozen voor de groene variant. Fris, natuur, najaar. Helemaal prima. Naja, okay.. we hebben ook de blauwe. Gewoon omdat die de slaapkamer een lekker frisse uitstraling geef staat!

Slapen in denim - My Daily Favorite

Maten voor elk bed

Madam Textile begrijpt dat bedden in verschillende maten komen, daarom bieden ze dit dekbedovertrek aan in alle gangbare maten in Nederland. Of je nu een eenpersoonsbed, een tweepersoonsbed of zelfs een kingsize bed hebt, je zult zeker de juiste maat vinden om je bed mooi aan te kleden.

Wassen en drogen

Het denim dekbedovertrek is zeer onderhoudsvriendelijk. Nu is het wassen niet zo'n probleem, maar wij hebben niet de ruimte (en zin) om het dekbedovertrek uit te hangen, laat staan te strijken. 
Gelukkig kan ie zo in de droger om daarna opgevouwen en wel in je kast te leggen.

Keurmerk voor je gemoedsrust

Dit dekbedovertrek is gelukkig voorzien van het OEKO-TEX keurmerk, wat betekent dat het is getest op schadelijke stoffen en voldoet aan strenge normen voor veiligheid en kwaliteit. 

Je kunt met een gerust hart genieten van je nachtrust, omringd door hoogwaardig en hypoallergeen materiaal. Dus, als je op zoek bent naar een dekbedovertrek met een tijdloze en stoere uitstraling voor het najaar: Het Denim dekbedovertrek, te krijgen bij Madam Textile is je antwoord.
Het biedt het beste van beide werelden: stijl en comfort, verpakt in één elegant dekbedovertrek.

Advertenties