Madame Tussauds

Madame Tussauds

TEKST Ferris ter Meer

BEELD Mike van den Toorn

Madame Tussauds Amsterdam: Een leuke weekend tip!

Ben je op zoek naar een leuke weekendactiviteit in Amsterdam? Zoek niet verder, want ik heb de perfecte tip voor je: een bezoek aan Madame Tussauds Amsterdam! Deze wereldberoemde attractie is een absolute must-see voor zowel toeristen als locals. Dus, waar wacht je nog op? Laten we eens kijken waarom een bezoek aan Madame Tussauds Amsterdam zo'n geweldige ervaring is!


Een unieke beleving

Madame Tussauds Amsterdam biedt een unieke beleving die je nergens anders zult vinden. Hier kun je oog in oog komen te staan met beroemdheden van over de hele wereld. Van Hollywood-sterren tot wereldleiders en sporticonen, je zult versteld staan van de levensechte wassen beelden die hier tentoongesteld worden. Het is alsof je een stap zet in de wereld van de glitter en glamour.


Interactieve zones

Wat Madame Tussauds Amsterdam zo speciaal maakt, is het feit dat je niet alleen naar de beelden kunt kijken, maar dat je ook interactief met ze kunt zijn. In verschillende zones kun je deelnemen aan leuke activiteiten en foto's maken met je favoriete beroemdheden. Zo kun je bijvoorbeeld een penalty nemen tegen voetballegende Lionel Messi, zingen met Adele of een selfie maken met koning Willem-Alexander. Het is een geweldige manier om jezelf even onder te dompelen in de wereld van de sterren.


Leerzaam en historisch

Madame Tussauds Amsterdam is niet alleen maar entertainment, het is ook een bron van educatie en geschiedenis. Door de verschillende tentoonstellingen leer je meer over de beroemdheden en hun impact op de wereld. Je kunt bijvoorbeeld meer te weten komen over de geschiedenis van de Nederlandse koninklijke familie of de invloed van wereldleiders zoals Nelson Mandela. Het is een leuke en interactieve manier om iets nieuws te leren tijdens je weekenduitje.


Perfect voor groepen en familie-uitjes

Madame Tussauds Amsterdam is ook een uitstekende keuze voor groepen en familie-uitjes. Het is een activiteit die geschikt is voor alle leeftijden en iedereen zal zich vermaken. Het is een geweldige manier om tijd door te brengen met je dierbaren en herinneringen te creëren die je nog lang zult koesteren. Bovendien biedt Madame Tussauds Amsterdam speciale groepsarrangementen en kortingen, dus het is ook nog eens budgetvriendelijk!


Madame Tussauds nieuwste aanwinst: Freek Vonk

Madame Tussauds Amsterdam onthult dit najaar hun nieuwste aanwinst: het wassenbeeld van de beroemde Nederlandse bioloog, Professor dr. Freek Vonk. Na een enquête onder kinderen werd Freek Vonk als meest gewenste persoon genoemd. Het wassenbeeld zal te bewonderen zijn in 'Freeks Base Camp', waar bezoekers samen met Freek op avontuur kunnen gaan.


Shrek in Madam Tussaud Amsterdam
My Daily Favorite - Shrek in Madam Tussaud Amsterdam.webp 358.2 KB

Een andere nieuwe aanwinst van Madam Tussaud Amsterdam is niemand minder dan de legendarische Shrek en zijn Fiona. De officiële onthulling van het wassenbeeld van Shrek vond plaats op 26 maart. Voorafgaand aan de bekendmaking werd het wassenbeeld van Shrek al in Amsterdam gesignaleerd. Terwijl Fiona in Madame Tussauds Amsterdam op de uitkijk stond, vond Shrek met een grote bos rode rozen in de hand de weg naar zijn geliefde. Na een liefdevolle hereniging voegde hij zich definitief bij Fiona en Gingy, in het moeras van de attractie.


Centrale Locatie

Een ander voordeel van een bezoek aan Madame Tussauds Amsterdam is de centrale locatie. Het museum is gelegen aan de Dam, in het hart van de stad. Dit betekent dat het gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer en dat je het kunt combineren met andere bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving. Na je bezoek aan Madame Tussauds Amsterdam kun je bijvoorbeeld een wandeling maken door het prachtige historische centrum van Amsterdam of genieten van een heerlijke maaltijd in een van de vele restaurants in de buurt.


Veel plezier!

Dus, waarom zou je Madame Tussauds Amsterdam niet opnemen in je weekendplannen? Het is een leuke en unieke ervaring die je niet mag missen. Of je nu een toerist bent die de stad bezoekt of een local die op zoek is naar een leuk uitje, Madame Tussauds Amsterdam heeft voor iedereen iets te bieden. Dus trek je beste outfit aan, neem je camera mee en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring vol plezier en verwondering!

Advertenties