INNSiDE by Melia

INNSiDE by Melia

TEKST Ferris ter Meer

BEELD Melia.com

INNSiDe by Melia 

De echte favorite weet inmiddels dat wie groot fan zijn van hotelketen Melia. En nee, we krijgen niet betaald om dit te zeggen! Maar er zijn van die hotelketens waar je binnenkomt en waar je direct voelt dat het allemaal klopt. De sfeer, het personeel, de gasten, de aankleding... Gewoon het hele plaatje.


In eerdere artikelen heb je al kunnen lezen dat we onder andere in de hotels van INNSiDE by Melia in Bangkok en Chiang Mail verbleven. Toen we erachter kwamen dat we ook gewoon hier in Amsterdam een Melia hebben, kon een bezoekje van ons natuurlijk niet uitblijven! Nieuwsgierig als we zijn, waren we benieuwd of de keten ook hier op de Amsterdamse Zuidas dezelfde sfeer kon neerzetten als dat wij van ze gewend zijn. En wat bleek? Wauw! Zonder twijfel is My Daily Favorite.


Hasta la Vista, Baby!

Op de topfloor van het gebouw vind je het restaurant Hasta la Vista, Baby! Een veelzijdig Spaans toprestaurant, waar je naast fantastische shared dining gerechten en heerlijke cocktails nog veel meer verrassingen krijgt voorgeschoteld. Denk aan intieme movie nights en lekker dansen op funky house music.


Wij zijn dol op shared dining. Gezellig samen allerlei kleine gerechtjes delen en proeven. De kaart van Hasta la Vista, Baby! staat vol met de lekkerste Spaanse tapas. Van albondigas (gehaktballetjes in tomatensaus) tot patatas bravas (pittige aardappeltjes) en van pimientos de padrón (milde groene pepertjes) tot churros con chocolate (lange gefrituurde deegsticks met warme chocoladesaus). Smullen geblazen! 


En dan hebben we het nog niet eens over de cocktails gehad. De bartenders van Hasta la Vista, Baby! weten wel raad met een cocktailshaker. Of je nu gaat voor een klassieke mojito, een fruitige sangria of een verrassende eigenkreatie, hier zit je goed. Proost! 

La Brissa - Bali

Movie nights en dansen

Hasta la Vista, Baby! is meer dan alleen een restaurant. Op regelmatige basis worden er movie nights georganiseerd. Heerlijk ontspannen met een goede film, comfortabel weggezakt in de grote stoelen of banken. En uiteraard met iets lekkers te drinken en te snacken erbij.


Ben je meer in de stemming om te dansen? Ook dat kan! De DJ's van Hasta la Vista, Baby! draaien de lekkerste funky house platen. Van oude klassiekers tot de nieuwste hits. Weg met die stiletto's en die dansvloer op. Shake that booty! 💃


Het Spaanse geheim

Ben je weleens op Bali geweest? Je hebt daar een aantal beachclubs en restaurants: La Brisa, La Plancha, La Favela en La Laguna. Al deze clubs hebben één ding gemeen: je voelt je er direct he-le-maal thuis. Waarom? Ze hebben allemaal dezelfde Spaanse eigenaar die het op miraculeuze wijze voor elkaar krijgt een piekfijne sfeer te creëren.


Voor zover onze kennis rijkt, hebben de Melia-groep en José Luis Hinostroza, die samen met zijn team het merk Grupo Azotea heeft opgezet, verder geen banden. Behalve dat het beide Spaanse concerns zijn. Die Spanjaarden weten dus wat ons betreft echt op voortreffelijke wijze hoe ze om moeten gaan met hun gasten.


En dat merk je bij INNSiDE by Melia Amsterdam ook. Zodra je de lobby binnenstapt, voel je je welkom. Het personeel is vriendelijk en gastvrij, zonder opdringerig te zijn. De inrichting is stijlvol en modern, met een knipoog naar de Spaanse roots van Melia. En de kamers? Die zijn ruim, schoon en voorzien van alle gemakken. Heerlijk!

INNSiDE by Melia - Amsterdam

Ontbijten als een koning(in)

Laten we het nog even over het ontbijt hebben. Want zeg nou zelf, een goed ontbijt is toch wel het halve werk als je in een hotel verblijft. Bij INNSiDE by Melia Amsterdam zit dat meer dan goed.


Een uitgebreid ontbijtbuffet met verse broodjes, croissants, yoghurt, vers fruit, vleeswaren, kaas, roerei, spek, worstjes en ga zo maar door. En uiteraard lekkere koffie en verse sapjes. Meer dan genoeg om de dag goed mee te beginnen. En het allerbeste? Je kunt tot 11.00 uur ontbijten in het weekend. Heerlijk uitslapen dus! 


My Daily Favorite

Ons bezoek aan INNSiDE by Melia Amsterdam overtrof onze stoutste verwachtingen. Dit hotel heeft alles in huis voor een topverblijf. Een centrale ligging op de Zuidas, vriendelijk personeel, stijlvolle kamers, een fantastisch restaurant én een heerlijk ontbijt. Wat wil je nog meer?


Of je nu voor zaken in Amsterdam bent of voor een weekendje weg met je lief, INNSiDE by Melia Amsterdam is wat ons betreft de place to be. Wij komen in ieder geval zeker nog een keer terug. Tot snel, INNSiDE! 😘


Heb jij weleens in een Melia-hotel geslapen? Wat vond je ervan? Laat het ons weten in de comments!

Advertenties