Huwelijks aanzoek aan het plannen?

Huwelijks aanzoek aan het plannen?

TEKST Roos de Jager

BEELD AirBnB

In deze romantische Airbnb's werden de meeste huwelijksaanzoeken gedaan

Als je op zoek bent naar een unieke en romantische locatie om je partner ten huwelijk te vragen, dan zijn er tal van prachtige Airbnb's over de hele wereld die perfect zijn voor dit speciale moment. Van idyllische huisjes in Engeland tot adembenemende villa's aan het Comomeer, hier zijn tien Airbnb-accommodaties waar de meeste huwelijksaanzoeken plaatsvinden.


1. The Machinery Shed, Blackheath, NSW, Australië
My Daily Favorite - The Machinery Shed Blackhearth NSW.jpg 123.44 KB

Stel je voor: een 125 jaar oude omgebouwde machinekamer gelegen in een betoverende appelboomgaard met uitzicht op de iconische blauwe kliffen van Blackheath. Deze pittoreske locatie biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk huwelijksaanzoek.


2. Hot Tub Near National Park, Estes Park, CO, Verenigde Staten
My Daily Favorite - Hot Tub Near National Park - VS.jpg 749.05 KB

Dit spectaculaire huis in Estes Park is niet alleen geliefd bij gasten vanwege het prachtige uitzicht op zonsopgangen en privacy, maar ook omdat er opvallend veel huwelijksaanzoeken plaatsvinden. Misschien komt het door de rustige sfeer van de bergen of simpelweg door de liefdesenergie die deze plek uitstraalt.


3. Il Pulcino di Maria, Comomeer, Italië
My Daily Favorite - Il Pulcino di Maria, Comomeer, Italië.jpg 773.26 KB

Het Comomeer staat bekend om zijn betoverende schoonheid en romantiek. In deze prachtige villa aan de westelijke oever van het meer kun je elkaar diep in de ogen kijken en een zwoel aanzoek doen. Een onvergetelijke ervaring voor jou en je partner.


4. 16th Century Dovecot, Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk
My Daily Favorite - 16th Century Dovecot, Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk.jpg 914.3 KB

Verborgen in een prachtige tuin in Edinburgh vind je deze oude duiventoren uit de 16e eeuw. Gastvrouw Sarah vertelt trots dat er in de afgelopen acht jaar maar liefst tien huwelijksaanzoeken zijn gedaan in haar cottage, die allemaal met een volmondig "ja" werden beantwoord!


5. Nature's Edge Cabin, Worcestershire, Engeland, Verenigd Koninkrijk
My Daily Favorite - 5. Nature’s Edge Cabin, Worcestershire, England, Verenigd Koninkrijk.jpg 810.67 KB

Deze romantische cabine op het platteland van Worcestershire biedt gasten een echte privé spa-ervaring. Gastheer Steve doet er alles aan om de sfeer zo romantisch mogelijk te maken - er hangt zelfs een neonbord onder de bomen met de tekst 'Marry Me'. Als dat geen duidelijk signaal is...


6. Super Cute Airstream, Wimberley, TX, Verenigde Staten
6. Super Cute Airstream, Wimberley, TX, Verenigde Staten.jpg 761.64 KB

Verscholen in een bos langs de oevers van Smith Creek staat deze schattige retrocaravan klaar om koppels te verwelkomen voor een intiem verblijf te midden van de natuur. Ontsnap aan het drukke leven en geniet samen van quality time.


7. Red Rocks Oasis, Idledale, CO, Verenigde Staten
My Daily Favorite - 7. Red Rocks Oasis, Idledale, CO, Verenigde Staten.jpg 513.87 KB

Dit prachtige guesthouse boven op een berg is perfect voor koppels die dol zijn op natuurlijke schoonheid. Gastvrouw Tassi heeft al meer dan honderd huwelijksaanzoeken op haar landgoed gehad en is vaak op de een of andere manier betrokken bij het plannen van deze speciale momenten. Een werkelijk hartverwarmende plek.


8. The Water's Edge, Utterson, ON, Canada
My Daily Favorite - 8. The Water’s Edge, Utterson, ON, Canada.jpg 537.71 KB

Deze unieke cottage aan de oever van een prachtig meer in Muskoka biedt gasten de mogelijkheid om te ontspannen met het rustgevende geluid van kabbelend water en een knisperend haardvuur terwijl ze genieten van de hangmat en de prachtige zonsopgang. De perfecte setting voor een aanzoek dat je partner nooit zal vergeten.


9. Appalachian Container Cabin, Otto, NC, Verenigde Staten
My Daily Favorite - 9. Appalachian Container Cabin, Otto, NC, Verenigde Staten.jpg 790.81 KB

Dit moderne tiny house in de Smoky Mountains is gebouwd uit zeecontainers en biedt adembenemend uitzicht over de Appalachian Trail. Een romantische setting die je partner zal doen smelten.


10. Rural Hideaway with a Hot Tub, Cornwall, Engeland, Verenigd Koninkrijk
My Daily Favorite - 10. Rural Hideaway with a Hot Tub, Cornwall, England, Verenigd Koninkrijk.jpg 763.02 KB

Gastvrouw Jacqueline heeft het geluk gehad om al vele huwelijksaanzoeken te mogen ontvangen in haar landelijke toevluchtsoord. Ze helpt zelfs graag bij het 'in scène zetten' van deze speciale momenten en staat klaar om stellen te helpen zich voor te bereiden op het grote moment.


Vier de liefde

Of je nu kiest voor een afgelegen hut in de bergen of een charmante villa aan het water, deze Airbnb-accommodaties hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn magische plekken waar liefde wordt gevierd en herinneringen worden gemaakt die een leven lang meegaan. Dus, als je klaar bent om die ene belangrijke vraag te stellen, overweeg dan zeker een van deze romantische locaties voor een onvergetelijk huwelijksaanzoek.

Advertenties