Hasta La Vista, Baby!

Hasta La Vista, Baby!

TEKST Ferris ter Meer

BEELD Ferris ter Meer

De hotspot voor een avondje uit in stijl!

Ben je op zoek naar een nieuwe, hippe plek om je weekend in te luiden? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Amsterdam is weer een gloednieuwe hotspot rijker en eerlijk: We love it! Maak kennis met Hasta La Vista Baby, dé plaats waar stijl, gezelligheid en beleving samenkomen voor een top avond uit. Dus trek je mooiste outfit aan en lees snel verder, want jij wilt dit echt niet missen!


Op hoog niveau genieten

Stel je voor: je stapt uit de lift en wordt verwelkomd door een adembenemend uitzicht over de stad. Je bevindt je op de 19e verdieping, waar Hasta La Vista Baby een ware oase van plezier heeft gecreëerd. Of zoals ze zelf zeggen: What a Vista, Baby! Hier kun je genieten van overheerlijke Spaanse gerechten, de lekkerste cocktails en een sfeer die je meteen in vakantiestemming brengt. Klinkt goed toch?


Het interieur is werkelijk om door een ringetje te halen. Met het speelse en gedurfde design waan je je direct in een zwoele zomeravond in Madrid of Barcelona. De funky, verleidelijke vibe past perfect bij de naam en nodigt uit om te blijven hangen. Geloof ons, eenmaal binnen wil je niet meer weg!

Shared dining at Hasta la vista Baby - My Daily Favorite

Meer dan gewoon een restaurant

Hasta La Vista Baby is wat ons betreft zoveel meer dan alleen een restaurant met een waanzinnig uitzicht. Het is echt een complete belevenis, van het moment dat je binnenkomt tot het moment dat weer gaat. Sowieso zijn wij groot van het shared-dining concept. Samen met je beste vriendinnen, maatjes of je liefste bestel je de meest verrassende Spaanse gerechten om te delen. Elk gerecht is een plaatje op zich en smaakt nog beter dan het eruitziet. Wedden dat jullie aan één tafel niet genoeg hebben?


En je kent ons: We houden van hotspots, views en stijl en.... we houden van cocktails! De bartenders van Hasta La Vista Baby weten raad met hun skills en shaken de meest fantastische drankjes op tafel. Van een klassieke mojito tot de signature 'Baby Vistatini' - er is voor ieder wat wils. Proost!


Of je nu komt voor een uitgebreide lunch, relaxte borrel of een avondvullend diner, Hasta La Vista Baby is de place to be. En het mooiste? Je hoeft niet eens naar huis na het eten, want deze hotspot is tot in de late uurtjes geopend. Heb je je dansschoenen al aangetrokken en je heupen opgewarmd? 

Bar at Hasta la vista Baby - My Daily Favorite

Weekendvibes op donderdag & vrijdag

Want zeg nou zelf, waarom zou je wachten tot het weekend om los te gaan? Bij Hasta La Vista Baby begint het feestje al op donderdag. Elke donderdag- en vrijdagavond staat volledig in het teken van weekendvibes. De beste DJ's draaien de hitjes van nu, de cocktails vloeien rijkelijk en de discobal schittert je tegemoet. Geen gedoe met reserveringen, gewoon lekker binnenlopen en gaan met die banaan!


Dus verzamel je leukste collega's, je liefste vriendinnengroep of je hele voetbalteam en maak er een avond van om nooit te vergeten. Trek je mooiste glitterjurk uit de kast of ga voor die stoere leren broek. Alles kan en alles mag, als je maar komt om te genieten. It's showtime, baby!

Open kitchen at Hasta la vista Baby - My Daily Favorite

Movie Night op zondag: De gezelligste bioscoop in de stad

Maar wacht even, Hasta La Vista Baby heeft nóg een verrassing in petto. Want zeg je weekend, dan zeg je natuurlijk... filmavond! Elke zondag toveren ze speciaal voor jou het restaurant om tot de gezelligste bioscoop van Amsterdam. Met een waanzinnig uitzicht op de skyline geniet je van de meest tijdloze klassiekers. Dus kruip lekker tegen je date aan of prop je tussen je beste vriendinnen in. Maak het extra gezellig en bestel het date night-pakket voor maar €22,50. Daarvoor krijg je een heerlijke welkomstcocktail, lekkere popcorn en een film om bij weg te dromen. Klinkt geweldig, toch?


Reserveren voor deze unieke filmbelevenis doe je gemakkelijk via de website. Dus waar wacht je nog op? Rits die bioscoopstoel maar vast dicht en geniet van een avond vol romantiek, humor en quality time met je loved ones. Hasta la vista, saaie zondagen!

Only the best wines at Hasta la vista Baby - My Daily Favorite

Ready to go?

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om Hasta La Vista Baby zelf te ervaren. Deze nieuwe hotspot heeft alles in huis voor een geslaagde avond uit. Lekker eten, goede muziek, de hipste crowds en een uitzicht om je vingers bij af te likken. Klinkt als een droom die uitkomt, nietwaar?


Dus dames, trek je mooiste outfit uit de kast, bel je liefste vriendinnen en zet koers richting Hasta La Vista Baby. Maak van elke donderdag, vrijdag en zondag een avond om nooit te vergeten. Want jij verdient het om in de watten gelegd te worden. En geloof ons, deze plek gaat dat zeker doen!


Wij zeggen: tot snel, tot Hasta La Vista Baby! Want deze hotspot moet je gewoon een keer gezien en beleefd hebben. Dus, zie jij ons al zitten daar, hoog boven de stad met een cocktail in de hand? Wij wel hoor! Proost dames, op een avond vol plezier, gezelligheid en een vleugje magie. Hasta la vista... 


Ps. Vergeet niet om je favoriete foto's van je bezoek te delen op Instagram met de hashtag #HastaLaVistaBaby. Wie weet spot jij jezelf wel terug op hun feed!

Advertenties