De leukste hotspots voor jou en je huisdier!

De leukste hotspots voor jou en je huisdier!

TEKST Roos de Jager

BEELD Kimpton De Witt

Hotspots voor jou en je huisdier

Heb jij ook zo'n onafscheidelijke band met je trouwe viervoeter? Goed nieuws! Bij hotel Kimpton De Witt in Amsterdam snappen ze dat als geen ander. Hier zijn huisdieren namelijk het hele jaar door van harte welkom. Of je nu gaat dineren in restaurant Celia of de avond afsluit met een cocktail in Super Lyan, je hoeft je harige maatje nooit meer thuis te laten. Zolang ze maar door de voordeur passen tenminste, haha!


Maar Kimpton doet meer dan alleen de deuren openzetten voor je favoriete huisdier. Ze zetten hen hier echt in het zonnetje met allerlei te gekke extra's en evenementen. Dus ben je benieuwd wat dit hippe hotel allemaal in petto heeft voor jou en je dierbare dier? Lees dan snel verder!


Puppy Brunch bij Celia Amsterdam

Op 5 en 6 oktober kun je Dierendag vieren tijdens een wel heel speciale brunch in restaurant Celia. Terwijl jij geniet van overheerlijke gerechten, smult je trouwe viervoeter daar naast je van huisgemaakte pupcakes en puppuccino's. Is dat even een feestmaal voor twee!


Maar het wordt nog leuker. De opbrengst van al die hondentraktaties gaat namelijk naar DOA, het grootste dierenasiel van Nederland. Daar krijgen dieren een tweede kans en kunnen ze rekenen op goede zorg, begeleiding en training terwijl ze wachten op een nieuw thuis. Door deel te nemen aan de Puppy Brunch steun je dit goede doel dus ook nog eens. Dubbel goed!


Dus ren op 5 of 6 oktober samen met je harige vriend(in) naar Celia tussen 12.30 en 15.30 uur voor een onvergetelijke brunch. Happy puppy, happy baasje, toch? Reserveer snel een tafel, want vol=vol!

Hotel voor jou en je huisdier - My Daily Favorite

Flexwerken in Café Celia (samen met je hond)

De zomervakantie zit er weer op en het is tijd om aan de slag te gaan. Maar waarom zou je je trouwe viervoeter de hele dag alleen thuis laten? Bij Café Celia, op slechts 5 minuutjes lopen van Amsterdam Centraal, is je hond meer dan welkom om gezellig met je mee te komen.


Sterker nog, dit is dé perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een fijne co-working space, met of zonder hond. Terwijl jij aan je productiviteit werkt met een barista koffie van Uncommon of een verse sap van Juice Brothers, ligt je maatje lekker naast je te snoozen. Even pauze nodig? Kies dan een voedzame lunchbowl van de kaart. Of huur een vergaderruimte als je ongestoord wilt overleggen. En om de werkdag goed af te sluiten, kun je tijdens Social Hour rekenen op een lekker glaasje wijn. Proost!


Je bent zeven dagen per week welkom tussen 8.00 en 16.00 uur en reserveren is niet nodig. Dus pak je laptop, je hond en kom lekker flexwerken in de ontspannen sfeer van Café Celia. Wedden dat je een stuk productiever bent met je harige buddy aan je zijde?

De leukste plek voor jou en je huisdier - My Daily Favorite

Paws For Thought

Kimpton De Witt doet er alles aan om ervoor te zorgen dat niet alleen jij, maar ook je huisdier een geweldige tijd beleeft in het hotel. Dankzij hun 'Paws For Thought' programma voelt je dier zich hier meteen thuis.


Max, de kersverse Director of Pets, zorgt hoogstpersoonlijk voor een pawfect verblijf voor elke viervoeter. Van comfortabele hondenbedden tot speciale wandelroutes om samen de stad te verkennen en van gezonde snacks van Edgard & Cooper tot puppuccino's van het pet menu. Je trouwe vriend zal zich hier koning te rijk voelen!


Dus wil jij je huisdier eens flink in de watten leggen? Boek dan snel het Paws For Thought arrangement en geef ze de vakantie die ze verdienen. Kimpton regelt het allemaal tot in de puntjes. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten van quality time met je allerliefste maatje. En ondertussen verblijf je zelf natuurlijk ook nog eens in een fantastisch hotel midden in Amsterdam. It's a win-win!


Happy Dierendag!

Zoals je ziet is Kimpton De Witt een waar walhalla voor iedereen die graag samen met een huisdier op pad gaat. Of je nu komt brunchen, flexwerken of verblijven, hier is je viervoeter altijd meer dan welkom. En dankzij alle extra's en speciale events voelt jullie bezoek elke keer weer als een echt feestje.


Dus zoek je een pet-friendly hotspot in Amsterdam waar je trouwe vriend minstens zo'n VIP-behandeling krijgt als jij? Dan weet je waar je moet zijn: bij Kimpton De Witt natuurlijk! Wij kunnen in ieder geval niet wachten om samen met onze eigen harige vriendjes dit geweldige hotel te bezoeken. Tot snel?


Advertenties