Trigger Warning

Trigger Warning

TEKST Ferris ter Meer

BEELD Ursula Coyote

Netflix film Trigger Warning met Jessica Alba in de hoofdrol

Heb je zin in een spannende actiefilm met een vleugje romantiek? Dan is de nieuwste film met Jessica Alba, genaamd "Trigger Warning", misschien wel iets voor jou. In dit artikel duiken we dieper in het verhaal, geven we onze mening en trekken we een conclusie. Dus pak er een zak chips bij en lees snel verder!


Het verhaal

In "Trigger Warning" speelt Jessica Alba de rol van Parker, een stoere Special Forces commando die tijdens haar dienst overzee plotseling wordt teruggeroepen naar haar geboorteplaats. De reden? Haar vader is onverwachts overleden. Als nieuwe eigenaresse van de familiebar komt Parker niet alleen oog in oog te staan met haar ex-vriendje Jesse (gespeeld door Mark Webber), maar ook met zijn opvliegende broer Elvis (Jake Weary) en hun machtige vader Senator Swann (Anthony Michael Hall).


Terwijl Parker probeert te achterhalen wat er precies met haar vader is gebeurd, komt ze terecht in een web van geheimen en leugens. Zal het haar lukken om de waarheid boven tafel te krijgen? Of zal ze zelf in gevaar komen? Je ontdekt het allemaal in deze spannende film!


Trigger Warning - Netflix film met Jessica Alba

Onze mening

Oké, laten we eerlijk zijn: "Trigger Warning" is niet de meest diepgaande film ooit gemaakt. Het verhaal had wat ons betreft meer potentie als het was neergezet als een pure thriller, in plaats van een actiefilm. De geheimen worden namelijk iets te snel prijsgegeven en sommige vechtscènes voelen een beetje gefabriceerd aan. Hierdoor boet de film helaas wat in aan geloofwaardigheid.


Maar hey, soms heb je gewoon zin in een film die lekker makkelijk wegkijkt, toch? En dat is precies waar "Trigger Warning" in uitblinkt. Jessica Alba zet een prima prestatie neer als stoere commando en de chemie tussen haar en Mark Webber is best aangenaam om naar te kijken. Verwacht geen Oscar-materiaal, maar wel een vermakelijke film voor een lazy zondagmiddag.


Conclusie

Dus, is "Trigger Warning" jouw tijd waard? Als je houdt van actiefilms met een vleugje romantiek en een niet al te ingewikkeld plot, dan is het antwoord volmondig 'ja'. Maar verwacht geen diepgaande karakterontwikkeling of een super origineel verhaal. Dit is gewoon een leuke film om lekker bij te ontspannen, met een zak chips binnen handbereik.


Ben je benieuwd geworden naar "Trigger Warning"? De film draait vanaf nu in de bioscoop, dus trommel je vrienden op en maak er een gezellig avondje uit van. En laat ons vooral weten wat je ervan vond op onze social media kanalen. We zijn benieuwd naar jullie mening!

Veel kijkplezier gewenst!

Advertenties