'Tracker' op Disney+

'Tracker' op Disney+

TEKST Roos de Jager

BEELD Disney+

Tracker

Heb je zin in een gloednieuwe serie die je op het puntje van je stoel laat zitten? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op Disney+ is de spannende serie 'Tracker', gebaseerd op de bestseller 'The Never Game' van Jeffery Deaver te zien, Deze serie belooft een perfecte mix te worden van drama, thriller, misdaad en recht. Dus zet 'm op je watchlist en maak je klaar voor een wilde rit!


Het verhaal van Tracker

In 'Tracker' volgen we het verhaal van Colter Shaw (gespeeld door Justin Hartley), een eenzame survivalist die door het land zwerft. Maar Colter is niet zomaar een zwerver - hij beschikt over uitzonderlijke speurvaardigheden die hij inzet om mysteries op te lossen voor privéklanten en de politie. En dat doet hij niet voor niets, want er staat telkens een beloning op het spel.


Maar terwijl Colter van case naar case gaat, worstelt hij ondertussen ook met zijn eigen gebroken gezin. Het belooft dus niet alleen een spannend, maar ook een emotioneel verhaal te worden. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van een hoofdpersonage met een complex verleden en persoonlijke struggles?


Een cast om van te smullen

Naast Justin Hartley, die je misschien kent van zijn rol in 'This Is Us', bestaat de cast van 'Tracker' uit nog meer topacteurs. Zo zien we Fiona Rene, Robin Weigert, Abby McEnany en Eric Graise in belangrijke rollen. Met zo'n sterrencast weet je gewoon dat het goed zit!


Justin Hartley schittert de ruige maar sympathieke Colter Shaw. We kunnen niet wachten om te zien hoe hij zijn tanden zet in deze uitdagende rol. En met de andere castleden erbij belooft het een serie te worden met diepgang en sterke performances.


Tracker: Nieuwe topserie op Disney+

Voor de liefhebbers van drama, thriller en misdaad

Ben jij fan van series als 'True Detective', 'The Sinner' of 'Mindhunter'? Dan is 'Tracker' echt iets voor jou. De serie combineert elementen uit verschillende genres zoals drama, thriller, misdaad en recht. Dat betekent dat je kunt rekenen op spannende plotwendingen, duistere geheimen en morele dilemma's.


Maar 'Tracker' is meer dan alleen een spannende misdaadserie. Door de persoonlijke worstelingen van hoofdpersoon Colter Shaw krijgt de serie ook diepgang en emotie. Het belooft een meeslepend verhaal te worden dat je van begin tot eind in zijn greep houdt.


Conclusie: Tracker is een must-watch voor seriefans

Met zijn mix van spanning, drama en sterke performances belooft 'Tracker' een van de must-watch series van 2024 te worden. Of je nu houdt van een goed misdaadverhaal, geïntrigeerd bent door complexe personages of gewoon zin hebt in een nieuwe verslaving, deze serie gaat het allemaal waarmaken.


Dus hou Disney+ in de gaten en zorg dat je klaar zit wanneer 'Tracker' begint. Want geloof ons, deze serie wil je niet missen! En ondertussen kun je altijd nog even de boeken van Jeffery Deaver induiken om alvast in de stemming te komen. Happy binging!


Advertenties