Top 5 Valentijnscadeaus voor hem en haar

Top 5 Valentijnscadeaus voor hem en haar

TEKST Ferris ter Meer

BEELD Adonyi Gábor

Tips voor het kiezen van een Valentijnscadeau voor hem en haar

Nog een week en dan is het Valentijnsdag! Natuurlijk is de zoektocht naar het perfecte Valentijnscadeau voor hem en haar alweer in volle gang. Wil je dit jaar echt iets bijzonders geven? Vergeet de standaard cadeaus en verras je geliefde met iets unieks. Of het nu gaat om de man in je leven of die speciale dame: Wij hebben voor hem en haar een lijst samengesteld waarmee jij je (aanstaande) partner mega mee zult verrassen! 


Top 5 Valentijnscadeau voor hem 

Op zoek naar het ideale Valentijnscadeau voor hem? Valentijnsdag biedt de perfecte gelegenheid om de man in je leven te laten zien hoeveel hij voor je betekent. Hier zijn vijf originele ideeën die gegarandeerd indruk maken. Van tijdloze klassiekers tot moderne verrassingen: Elk Valentijnscadeau voor hem is met zorg uitgekozen.  We geven je vijf huishoudelijke geschenken die zowel nuttig als attent zijn. Is weer eens wat anders dan een lekker luchtje of een luxe scheerset.

 

1. De 2-in-1 draagbare stofzuiger

De meeste mannen houden er van om hun auto schoon en netjes te houden. Verras hem daarom met deze stoere 2-in-1 stofzuiger, om supermakkelijk alle stof en vuil uit de kleinste kiertjes van de auto te verwijderen, zonder steeds een trip naar de wasstraat te moeten maken.
Het is een toffe gadget, heeft een stoer ontworp en voegt ook daadwerkelijk iets toe aan de gereedschappen van je lieverd. 
 

2. Stoere koffiebeker met temperatuurdisplay 

Of jouw vent nou een chauffeur op de vrachtwagen is, of als forrens dagelijks de trein moet nemen: Deze koffiebeker met thermosfunctie en temperatuurdisplay mag eigenlijk niet meer ontbreken in je tas. 
De beker is uitgevoerd in meerdere stoere kleuren, is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal en vervangt daarmee alle wegwerpcups die we toch niet meer willen gebruiken. De inhoud is meer dan een blikje cola en de isolatie gaat 2 kanten op: Warme dranken blijven warm, koude dranken blijven koud! Een top cadeau, al zeggen we het zelf! 

 

3. Backlight Gaming-kit

Is jouw man die echte gamer? Wat dacht je er dan van om hem deze 4-in-1 gaming kit cadeau te geven? Deze set bestaat uit een toetsenbord, muis, muismat en gaming headset. Complete set dus en dan ook nog eens voorzien van kleurrijke rainbow LED-verlichting. Als je man een echte gamer is, kan zijn dag echt niet meer stuk! Let je er wel op dat ie met Valentijnsdag niet achter z'n pc kruipt? 

 

4. Ophangbare zeepdispenser

Een robuuste item in je keuken of badkamer. Precies wat past bij jouw stoere man. Deze zwarte set zeepdispensers hebben een moderne en tijdloze uitstraling en met de grote drukknop, grijp je tijdens het douchen nooit meer mis.
De zeepdispenser is zowel twee- als driedelig verkrijgbaar. Ideaal voor gebruik van je favoriete zeep, shampoo en/of conditioner. Dit cadeau is absoluut tof om aan je man te geven, maar we durven te wedden dat jij er evengoed heel erg van zult genieten!


5. Luxe whiskeyset met whiskeystones

Deze stijlvolle set is van het type die elke whiskeydrinkende man maar al te graag in z'n kast heeft staan. Of je nou wel of niet van Goede Tijden Slechte Tijden houdt, Ludo had toch altijd wel iets wat elke vrouw stiekem begeert: Absolute klasse! Jouw kanjer een goed glas whiskey (rum mag ook hoor) laten inschenken in deze exclusieve set whiskeyglazen met stones voldoet volledig aan dit beeld. Verpakt in een mooi luxe houten kist met een roestvrijstalen knijper, maak je jouw man die echte don! 
 

Top 5 Valentijnscadeau voor haar 

Valentijnsdag is de ideale gelegenheid om haar te laten zien hoeveel ze voor je betekent. Met deze vijf Valentijnscadeaus voor haar sla je de spijker op zijn kop: van persoonlijke sieraden tot ervaringen die jullie samen kunnen delen, elk cadeau is zorgvuldig uitgekozen om haar hart sneller te doen kloppen. Of ze nu houdt van luxe, avontuur, of ontspanning, deze lijst biedt voor ieder wat wils. Laat zien dat je haar kent en waardeert met een cadeau dat haar Valentijnsdag onvergetelijk maakt.

 

1. Luxe geurkaas

Verwen haar zintuigen en verrijk jullie leefruimte met de prachtige geurkaarsen van Scented Candle. De handgemaakte ontwerpen, stralen niet alleen luxe uit: Ze ruiken ook nog eens fantastisch. De kaarsen zijn te koop bij DistriDeals en zijn er in meerdere geuren. De romantische Rose-Fruit is voor Valentijnsdag misschien wel de meest passende, maar de Orange Cinnamon biedt gegarandeerd ook absolute intensiteit op jullie Valentijnsdag.


2. Exclusief beddengoed

Trakteer haar op de luxe van zacht met een set van hoogwaardig beddengoed van Madame Textile. Dit Valentijnscadeau voor haar staat garant voor dromerige nachten en toont je aandacht voor haar comfort. Kies uit een scala aan designs die passen bij haar smaak voor een persoonlijke touch. De Rib Teddy en de Beauty Skincare zijn by far de populairste keuzes bij dames tussen de 15 en 45 jaar.

 

3. Sfeervolle kaarsen

Doe eens gek en koop voor 25 euro aan kaarsen. Waarschijnlijk heb je niet eerder door gehad dat er zóveel verschillende soorten kaarsen aangeboden worden. Wat dacht je van deze hippe Petal kaars? Of deze toffe bubbelkaars? Ook de populaire en tijdloze Brassi kaarsen doen het altijd heel erg goed! Maak jullie Valentijnsavond comleet met deze mooie kaarsen en geniet samen van een romantisch dinertje bij kaarslicht.

 

4. Keukenmachine

Een keukenmachine voor de enthousiaste kok bespaart tijd en maakt het bereiden van heerlijke gerechten nog leuker. Een keukenmachine is het perfecte cadeau voor de culinaire avonturier, waarmee ze haar kookkunsten naar een hoger niveau tilt. En bovendien kan experimenteren met nieuwe recepten.

 

5. Stijlvolle vazen

De meeste vrouwen vinden het fantastisch als hun partner met een bloemetje thuiskomt. Wat dacht je van deze stijlvolle vaas om haar favoriete bloemen in te zetten? 
De amberkleurige vaas met haar elegante ribbels is een tijdloze schoonheid in ieder huishouden. Het spreek natuurlijk voorzich dat je de vaas ook vult met een enomre bos rozen, toch? 

 

Maak Valentijnsdag voor hem of haar onvergetelijk 

Valentijnsdag is meer dan alleen cadeaus; het gaat om het tonen van liefde en waardering voor elkaar. Met deze top 5 Valentijnscadeaus voor hem en haar heb je alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Laat deze Valentijnsdag de liefde spreken door een cadeau te kiezen dat echt bij je partner past. 

 

Bekijk ook eens onze top 5 wintersport vakantie bestemmingen? Een lang weekend doorbrengen op de witte piste is natuurlijk ook een prachtig Valentijnscadeau voor hem en ook voor haar. Verras je geliefde met een lang weekendje weg naar de witte bergtoppen van Europa. 

Advertenties