Speelpark Oud Valkeveen

Speelpark Oud Valkeveen

TEKST Annemieke de Groot

BEELD Visit Gooi en Vecht, Travel

Bij Speelpark Oud Valkeveen is het avontuur weer begonnen! Na een lange winterse pauze zijn de poorten eindelijk weer geopend voor een nieuw seizoen vol speelplezier en opwinding. Of je nu jong of oud bent, er is voor iedereen iets te beleven in dit speelpark aan het Gooimeer wat al ruim 95 jaar bestaat.

Een paradijs voor spelende kinderen


Kom en ga lekker los op de uitgestrekte speelweide of geniet van verfrissend waterplezier op het Gooimeer, vooral heerlijk tijdens mooie dagen. Het park biedt een scala aan attracties en speeltoestellen die garant staan voor urenlang vermaak voor het hele gezin.

Ontdek opwindende attracties

Laat de adrenaline stromen met spannende attracties zoals de Drakenbaan, waar je door bochten en loopings raast, of daag jezelf uit om de top te bereiken van de indrukwekkende Eagle Tower. Ben jij niet bang op nat te worden in de vallende Schuit of de strijd aan te gaan in de botsauto's? Het park biedt ook rustigere opties, zoals een ontspannen ritje met het treintje langs alle hoogtepunten en een zweefmolen voor een vleugje nostalgie.

Speelplezier zonder grenzen

Naast de attracties zijn er talloze speeltoestellen verspreid over het park, waaronder trampolines, opblaastoestellen en een ballenbak. En voor de jonge avonturiers is er zelfs een Brandweerdorp om te verkennen en je fantasie de vrije loop te laten.

Een dag voor de hele familie


Terwijl de kinderen zich vermaken in de wereld van avontuur, kunnen de begeleiders ontspannen en genieten van de sfeer. Er is voldoende zitgelegenheid verspreid over het park, zodat iedereen comfortabel kan pauzeren en kan genieten van het gelukzalige gelach en gegil van de kinderen.

Plan jouw avontuur bij Speelpark Oud Valkeveen

Of je nu op zoek bent naar een leuke daguitstap met het gezin of gewoon even wilt ontsnappen aan de alledaagse sleur, Speelpark Oud Valkeveen biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Kom langs en ontdek waar plezier en avontuur samenkomen in dit prachtige speelpark aan het water.

Advertenties