Netflix serie Entrevías

Netflix serie Entrevías

TEKST Ferris ter Meer

BEELD Netflix

Entrevías

Ben je op zoek naar een nieuwe Netflix-serie om te bingen? Dan is Entrevías misschien wel iets voor jou! Deze Spaanse serie, vernoemd naar een arme wijk in Madrid, draait om Tirso Abantos, een iet wat chagrijnige oude oorlogsveteraan, en zijn geadopteerde kleindochter Irene. Samen proberen ze zich te beschermen tegen drugshandelaren en Irene's criminele vriendje Nelson. Maar om dit voor elkaar te krijgen, moet Tirso een samenwerking aangaan met de corrupte politieagent Ezequiel.


Verrassende plotwendingen

Entrevías heeft misschien geen al te spannende verhaallijn, maar het weet je steeds weer te verrassen. Wat je verwacht, gebeurt vaak niet en andersom. De serie combineert drama met humor en zorgt ervoor dat je je geen moment verveelt.


Meerdere seizoenen

Seizoen 2 van Entrevías, met grotendeels dezelfde cast, zorgde voor nog meer populariteit. In de eerste week op Netflix stond de serie gelijk in de top 10 van best bekeken series. Seizoen 2 bracht een aantal belangrijke plotwendingen met zich mee en eindigde met een cliffhanger, waardoor het duidelijk werd dat er ook een derde seizoen zou volgen.


Ook seizoen 3 is razend populair, mede dankzij de sterke vertolking van José Coronado als de 'vriendelijke' Tirso Abantos. Het criminele leven in Entrevías is nu gecentreerd rond vier straten en met nieuwe personages en een nog spannender scenario is het ouderwetse 'bingen' gegarandeerd.


En goed nieuws voor de fans: er komt zelfs een vierde seizoen! Na de spannende cliffhanger aan het einde van seizoen 3 kunnen we ons verheugen op meer avonturen in Entrevías. Er gaan zelfs geruchten dat de opnames van seizoen 4 al zijn afgerond.


De wijk Entrevías 

Entrevías is niet alleen een populaire serie, maar het heeft ook invloed op de echte wijk in Madrid. Entrevías is een bekende wijk in het district Puente de Vallecas en staat bekend om zijn levendige sfeer en diverse gemeenschap. Helaas is het ook een van de armste wijken van Madrid. De populariteit van de serie zou de wijk kunnen helpen en zorgen voor meer bekendheid en economische groei.


Dus, waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Entrevías en laat je meeslepen door het spannende en geestige familiedrama. Je zult er geen spijt van krijgen!

Advertenties