My Name

My Name

TEKST Ferris ter Meer

BEELD Netflix

My Name

Heb je wel eens een Koreaanse serie of film gekeken? Hier op de redactie had niemand dat eigenlijk. Eigenlijk door een toevallige samenloop van omstandiheden (één van onze developers is onlangs in Korea geweest) kwam het ter sprake. 
Ze was enthousiast geworden over een serie die in het inflight entertainment programma van haar vlucht werd getoond en wist ons nadien te overtuigen om de serie ook eens te gaan kijken. Na een weekje lekker binchen zijn we allemaal tot dezelfde conculsie gekomen: Dit is zowel een tof, als spannend verhaal die het maken dat My Name onze Favorite van deze zondag is! 


Het verhaal start met een tragedie

Het verhaal begint met een schokkende gebeurtenis: Namelijk de brute moord op de vader van de hoofdpersoon, die we per direct tot onze heldin hebben omgetoverd. Ze is gebroken, woedend en vastberaden om degenen die haar vader hebben verraden tot rechtvaardigheid te brengen. Maar hoe kan ze dat doen zonder zelf slachtoffer te worden?


Een onverwachte bondgenoot

Op zoek naar antwoorden komt onze heldin terecht bij een beruchte misdaadbaas genaamd Mr. X. Ondanks zijn duistere reputatie besluit ze hem te benaderen en hem haar diensten aan te bieden in ruil voor zijn hulp bij het vinden van de moordenaars. Het is een riskante zet, maar soms moet je met de duivel samenwerken om gerechtigheid te krijgen.


Een dubbelleven

Om haar doel te bereiken, moet onze heldin undercover gaan als politieagent. Ze wordt getraind door Mr. X en zijn team van ervaren criminelen om zo geloofwaardig mogelijk over te komen. Ondertussen worstelt ze met haar geweten terwijl ze probeert een balans te vinden tussen het dienen van de wet en het najagen van wraak.Terwijl onze heldin dieper verstrikt raakt in het criminele netwerk, wordt ze geconfronteerd met talloze gevaren en verraad. Er zijn mensen die er alles aan zullen doen om haar ware identiteit te ontmaskeren en haar plannen te dwarsbomen. Maar ze is vastberaden en laat zich niet zomaar tegenhouden.


Onthullingen en confrontaties

Na maandenlang hard werken begint onze heldin eindelijk stukjes van de puzzel bij elkaar te leggen. Ze ontdekt schokkende waarheden over haar vader, de moordenaars en zelfs over zichzelf. Nu staat ze voor een cruciale keuze - zal ze kiezen voor gerechtigheid of zal wraak haar uiteindelijk corrumperen?


Een meeslepend verhaal

"My Name" is een meeslepend verhaal dat je op het puntje van je stoel zal laten zitten. Het verkent thema's zoals wraak, rechtvaardigheid en de dunne scheidslijn tussen goed en kwaad. De serie toont ons dat soms de meest onwaarschijnlijke samenwerkingen tot de grootste veranderingen kunnen leiden.

Bereid je dus voor om ondergedompeld te worden in deze adembenemende wereld van misdaad en intrige. Volg onze heldin op haar gevaarlijke reis naar gerechtigheid en ontdek hoe ze zichzelf zal vinden temidden van chaos. Wees gewaarschuwd - eenmaal begonnen, zul je niet meer kunnen stoppen met kijken! 

Zoals altijd zijn wij heeeeel benieuwd wat jij van deze serie vindt! Laat je het ons weten op onze socials? Veel kijk plezier en een hele fijne zondag gewenst! 

Advertenties