Murder Mystery

Murder Mystery

TEKST Ferris ter Meer

BEELD Murder Mystery

Murder Mystery 

Deze zondagmiddag leent zich weer uitstekend om lekker lui met een ontspannen en vermakelijke film  door te brengen. En uiteraard hebben wij die al voor je uitgezocht. Onze Daily Favorite is de al in 2019 uitgebrachtte Amerikaanse actie comedy "Murder Mystery". De film is geregisseerd door Kyle Newacheck en heeft een gezellige cast met onder andere Adam Sandler, Jennifer Aniston, Gemma Arterton, Luke Evans en Adeel Akhtar. Die laatste acteur ken je natuurlijk nog als rechecheur Kierce in onze 'favorite' van vorige week: De Britse thrillerserie 'Foll me once'.  


Het verhaal 

Het verhaal draait om Nick Spitz (gespeeld door Adam Sandler) en zijn vrouw Audrey (gespeeld door Jennifer Aniston). Ze besluiten om hun huwelijk nieuw leven in te blazen door op vakantie te gaan naar Europa. Tijdens hun reis worden ze echter onverwachts beschuldigd van de moord op een bejaarde miljardair. Nu moeten ze hun onschuld bewijzen terwijl ze verstrikt raken in een ingewikkeld web van intriges en mysterie.


Humor en actie

Wat deze film zo leuk maakt, is de combinatie van flauwe humor en actie. Adam Sandler staat bekend om zijn komische timing en hij stelt niet teleur in "Murder Mystery". Zijn personage Nick Spitz is een onhandige politieagent die keer op keer in hilarische situaties belandt. Jennifer Aniston speelt ook haar rol als Audrey Spitz met flair en voegt haar eigen komische talent toe aan de mix.


Spannend

Naast het komische aspect brengt de film ook genoeg spanning om je geboeid te houden. De plot draait om het oplossen van de moordzaak en het ontmaskeren van de echte dader. Terwijl Nick en Audrey proberen hun onschuld te bewijzen, worden ze geconfronteerd met verdachte personages en verrassende wendingen. Gemma Arterton en Luke Evans voegen een extra laag aan het verhaal toe met hun intrigerende rollen als Grace Ballard en Charles Cavendish.


Reis door Europa

Een ander aspect dat "Murder Mystery" de moeite waard maakt om te kijken, is de prachtige locaties waarin de film zich afspeelt. Van de bruisende straten van Milaan tot aan adembenemende landschappen in Monaco, deze film neemt je mee op een visueel aantrekkelijke reis door Europa.


Lekkere luchtig op de zondag

Hoewel "Murder Mystery" geen diepgaand drama of baanbrekende cinematische ervaring biedt, is het zeker een leuke keuze voor een ontspannen zondagmiddag. De combinatie van flauwe humor, actie en mysterie zorgt ervoor dat je jezelf kunt onderdompelen in een luchtige wereld vol avontuur.


Adam Sandler

Als je fan bent van Adam Sandler's eerdere komedies zoals "Grown Ups" of "Happy Gilmore", dan zal "Murder Mystery" zeker in jouw straatje passen. Het is precies wat je verwacht van een Sandler-film - grappig, lichtvoetig en perfect geschikt voor een middagje plezier.

Dus pak wat popcorn, ga lekker zitten op de bank en geniet van deze lekker ontspannen actie comedy op deze zondagmiddag. "Murder Mystery" zal je zeker vermaken met zijn grappen, actie en toch wel intrigerend plot.


Heb je de film uitgekeken? Murder Mystery 2 is ook al uit. En als je die hebt uitgekeken, kun je hier je inspiratie voor je volgende Europatrip opdoen.


Fijne zondag!

Advertenties