Lift

Lift

TEKST Ferris ter Meer

BEELD Lift - Still

Lift

My Daily Favorite van deze ontspannen zondag is de nieuwe actiefilm genaamd "Lift", te zien op NetFlix.
Een professionele dief en zijn ervaren team gaan voor de ultieme roof van maar liefst $500 miljoen aan goud. En alsof dat nog niet spannend genoeg is, vindt deze gewaagde inbraak plaats in een kluis in een vliegtuig dat zich op maar liefst 10 kilometer hoogte bevindt. 


De cast

De cast van "Lift" is werkelijk fantastisch. We hebben Kevin Hart, bekend om zijn komische talent, die hier zijn serieuze acteervaardigheden laat zien. Gugu Mbatha-Raw, die we kennen uit "Game of Thrones", voegt haar charme en talent toe aan de mix. Sam Worthington brengt zijn stoere uitstraling mee vanuit "Avatar", terwijl Vincent D'Onofrio ons herinnert aan zijn geweldige vertolking van Kingpin in het Marvel Cinematic Universe. En laten we Úrsula Corberó en Billy Magnussen niet vergeten - beiden hebben indrukwekkende rollen gespeeld in respectievelijk "La Casa de Papel" en "No Time to Die". Kortom, met zo'n sterrencast kunnen we zeker iets spectaculairs verwachten.


Het verhaal

Zoals gezegd moet een professionele dief een goudroof uit een kluis in een vliegtuig op 10 kilometer hoogte proberen uit voeren. Ze gebruiken hiervoor de laatste  technologieën en gadgets om deze onmogelijke taak te volbrengen. Het verhaal doet je wellicht denken aan de Ocean's (Eleven) reeks en gezien de samenstelling van het boeventeam, zullen ze hier vast het een en ander van afgekeken hebben. Het verhaal is wat ons betreft dan ook een stuk lichter van stof, maar desalniettemin ongelofelijk leuk om naar te kijken. 
Een stukje ontsnapping aan de realiteit en meegenomen worden in een wereld vol spanning, actie en avontuur. Dus als je het ons vraagt, brengt "Lift" precies wat we nodig hebben - pure entertainment voor de lekker luie zondagmiddag.

Advertenties