Een onderwateravontuur voor het hele gezin

Een onderwateravontuur voor het hele gezin

TEKST Annemieke de Groot

BEELD mamascrapelle

Ontdek Kids Paradise in Utrecht: Een onderwateravontuur voor het hele gezin

Ben je op zoek naar een leuke en spannende plek waar kinderen kunnen spelen en ontdekken terwijl ouders ontspannen? Zoek niet verder! Kids Paradise in Utrecht is dé bestemming voor families die op zoek zijn naar avontuur en plezier.

Een duik in de onderwaterwereld


Bij Kids Paradise in Utrecht wanen kinderen zich in een onderwaterparadijs vol avontuur. Van het beklimmen van een onderwatervulkaan tot het roetsjen van glijbanen, er is hier genoeg te beleven! Laat de kleintjes springen op de mini-trampolines of zich uitleven in de klimtorens met obstakels die het alleen maar leuker maken.

Ontspanning voor ouders in de Beach Bar


Terwijl de kleintjes de onderwaterwereld verkennen, kunnen ouders ontspannen in de beach bar. Geniet van een hapje en een drankje terwijl je toekijkt hoe jouw kinderen zich vermaken en plezier hebben.

Meer dan alleen Kids Paradise


Maar dat is nog niet alles! Naast Kids Paradise biedt deze locatie nog veel meer plezier voor jong en oud. Ontdek het trampolinepark waar kinderen zich kunnen uitleven op de trampolines, of daag ze uit voor een klimavontuur in de climb-wall experience. En wie is er als eerste boven?

Daarnaast is er ook een escape room, virtual reality, arcadehal en urban crazy minigolf. Kortom, er is genoeg speelplezier voor het hele gezin!

Plan je bezoek aan Kids Paradise in Utrecht


Kids Paradise is gemakkelijk bereikbaar, gelegen aan de A2 in Utrecht. Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Kids Paradise en creëer onvergetelijke herinneringen voor het hele gezin!

Advertenties