Een culinaire verkenning van het Fort

Een culinaire verkenning van het Fort

TEKST Ferris ter Meer

BEELD geofort.nl

GeoFort Glow

Lijkt het je tof om een keer een unieke en culinaire ervaring op een spannend en mysterieus fort te hebben? Nou, dan heeft GeoFort deze winter iets speciaals voor jou in petto! Op een aantal avonden in maart wordt er namelijk een spectaculaire culinaire lichtjes route uitgezet. Nu weten onze ‘favorites’ natuurlijk allang dat wij zowel gek zijn op light festivals als op lekker eten. Wel, we kunnen je verklappen dat je in het fort zonder meer overrompeld wordt met het beste van beide werelden!


Fort bij de Nieuwe Steeg 

Stel je eens voor: je bevindt je op één van de donkerste plekken van Nederland, omringd door duisternis. Maar juist daar schittert het Fort bij de Nieuwe Steeg als nooit tevoren. Het oude fort wordt tijdelijk uitgelicht en biedt daarmee het perfecte decor voor dit exclusieve 6-gangen diner met avondwandeling. 

Gewapend met een stormlampje in je hand ga je het fortterrein verkennen. Terwijl je langs bomen, bunkers, heuvels en de fortgracht loopt, wordt je verrast door boeiende verhalen én de heerlijke voorgerechten. 

Alles komt op sprookjesachtige wijze tot leven.


Overheerlijke gerechten 

Na deze betoverende expeditie genaamd "FortGlow" is het tijd om plaats te nemen in de karakteristieke kazerne. Hier wacht jou een waar culinair festijn in een monumentale omgeving. Geniet van een speciaal samengesteld overheerlijk hoofdgerecht, uiteraard vergezeld van een bijpassend wijnarrangement. Het menu blijft nog even geheim, maar wees gerust: Ze houden rekening met eventuele dieetwensen.


Culinaire avonturiers 

Wij zijn er echt van overtuigd dat een bezoekje aan dit fantastische UNESCO Forteiland een absolute must-do voor culinaire avonturiers is! Zo’n unieke kans om te genieten van een onvergetelijke avond vol lekker eten, interessante verhalen en de magie van het Fort bij de Nieuwe Steeg krijg je niet vaak.

Of je nu een liefhebber bent van geschiedenis, gastronomie of gewoon op zoek bent naar iets nieuws en spannends om te doen: Deze ervaring zal je zeker niet teleurstellen.


Reserveer nu 

Dus waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat je tijdens dit laatste stukje winter niet in het donker blijft zitten en maak je klaar voor deze waanzinnige culinaire verkenning.

Reserveer nu jouw plekje voor dit exclusieve 6-gangen diner op het Fort bij de Nieuwe Steeg en laat je geniet van de combinatie van heerlijk eten en een adembenemende ambiance. We beloven dat dit een avond wordt die je niet snel zult vergeten.

Enjoy! 

Advertenties