De nieuwste kleuren van de New Balance 610T en de 1906

De nieuwste kleuren van de New Balance 610T en de 1906

TEKST Nikki

BEELD New Balance

New Balance

Hallo daar sneakerliefhebbers! Weet je nog? Najaar 2023: De lancering van die ultra dikke New Balance 9060! We hadden gezworen deze té chille schoenen niet meer uit te doen. Gewoon niet. Tot vandaag. Want het is weer tijd om onze collectie uit te breiden! 
New Balance heeft in februari weer een aantal geweldige releases voor ons in petto. Dit keer komen ze met nieuwe kleuren voor twee van hun meest geliefde modellen: De 610T en de 1906. Laten we eens kijken wat deze kicks te bieden hebben!


De 610T

Laten we beginnen met de 610T. Deze sneaker combineert een sportief design met het comfort waar New Balance bekend om staat. Dus of je nu gaat hardlopen of dat je gewoon een dagje op pad bent: De 610T is de perfecte go-to sneaker. Wat deze schoen echt opvallend maakt, is de chunky zool die direct in het oog springt. Maar dat is natuurlijk niet alles: Dankzij het gebruik van mesh materiaal sluit deze schoen weer perfect aan op je voet, waardoor je geniet van een optimale pasvorm. De Nijmeegse vierdaagse loop je bijna met je ogen dicht!


De 1906

Nu door naar de 1906! Dit model combineert geavanceerde technologie met een sportief design. En uiteraard zit (loop) je ook hier dus he-le-maal goed als het op comfort aankomt. De ABZORB-tussenzool en stabiliserende ABZORB SBS-hieldemping zorgen ervoor dat elke stap die je zet als lopen op wolken voelt. Bovendien is de buitenzool gemaakt van duurzaam rubber, waardoor deze sneakers lang meegaan. 


En er is meer..

Alsof dit nieuws nog niet genoeg is, brengt New Balance de 1906 ook nog eens in twee gloednieuwe colorways! Voor degenen die houden van een stoere uitstraling, is er de Silver metallic met blue agate en sea salt colorway. Deze combinatie van zilver, blauw en wit geeft de schoen een futuristische look die zeker opvalt. Als je liever iets subtielers wilt, kies dan voor de Angora met blue laguna en orb pink colorway. De mix van beige, blauw en roze geeft de sneaker een verfijnde uitstraling die perfect past bij je dagelijkse outfits. 


Veelzijdige ontwerp

Weet je wat wij nou zou supergaaf vinden van New Balance? Dit merk is zo ontzettend breed inzetbaar. De sneakers van New Balance staan bekend om hun veelzijdige ontwerpen die geschikt zijn voor allerlei activiteiten. Of je nu een sportieve hardloopwedstrijd aangaat, of dat je gewoon op zoek bent naar comfortabele schoenen voor onderweg: Deze releases hebben zoals gewoonlijk voor elk wat wils.


Happy feets

Dus waar wacht je nog op? Maak je voeten weer happy en ga snel naar de dichtstbijzijnde New Balance winkel of surf naar je favo webshop om deze nieuwe kleuren van de 610T en 1906 te bemachtigen. 
Til je stijl naar een hoger niveau en rock die nieuwe New Balances met trots!

Keep styilsh!

Advertenties