Costa!!

Costa!!

TEKST Peter van Laar

BEELD Netflix

COSTA!! 

Haal diep adem, want je bent op weg naar een ware rollercoaster van een verhaal! Welkom bij de Costa, waar drama, passie en een heerlijke dosis Spaanse zon samenkomen in één bruisende club.


Het verhaal

Eigenaar Thomas heeft het niet gemakkelijk. De Costa draait op volle toeren, wat natuurlijk fantastisch is, maar ook zijn tol eist. Die burn-out die de dokter voorspelt, hangt als een donkere wolk boven zijn hoofd. Gelukkig heeft hij drie betrouwbare medewerkers die klaar staan om de honneurs waar te nemen: Esmee, Kay en Mike. Zij nemen de touwtjes stevig in handen wanneer Thomas gedwongen wordt om gas terug te nemen.


Maar dan barst de bom. Een lastige buurman en de gemeente blijken ineens een stokje voor de Costa te willen steken. Wat is er toch aan de hand? Hebben ze iets te verbergen? Of is er een andere, duistere agenda in het spel? Het team staat voor een enorme uitdaging om hun geliefde club te redden.


Zullen Esmee, Kay en Mike erin slagen om de Costa veilig door deze hobbelige periode te loodsen? Kunnen ze Thomas op tijd weer op de been krijgen? En wat is er toch aan de hand met die buurman en de gemeente? Hou je vast, want dit wordt een ware achtbaan vol Spaanse passie, onverwachte wendingen en een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Eén ding is zeker: de Costa zal nooit saai worden.


En lekker makkelijke wegkijker

 Pak je zonnebril, bestel een lekker drankje en geniet mee van alle drama, hilariteit en triomfen die deze legendarische club te bieden heeft. ¡Viva la Costa!

Advertenties