Bon Bini Bangkok Nights

Bon Bini Bangkok Nights

TEKST Ferris ter Meer

BEELD Pathe.nl

Bon Bini Bangkok Nights

Hoewel we hier op de redactie groot fan zijn van zowel Jandino als Judeska, is het helemaal aan ons voorbijgegaan dat er alweer een nieuwe film uit de hilarische Bon Bini reeks is uitgekomen. Tijd om dus als een razende naar de bioscoop te rennen om snel mee te reizen naar het exotische Bangkok, waar Judeska en Ping Ping terechtkomen in hachelijke maar ook zeer komische avonturen. Lees snel verder om alles te weten te komen over deze spannende nieuwe toevoeging aan de Bon Bini franchise.


F.C. Kip

Het verhaal begint wanneer Judeska en Ping Ping besluiten om een lening af te sluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan. Hun doel is om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden, maar ze lezen de kleine lettertjes niet goed genoeg. Hierdoor raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Maar Judeska en Ping Ping laten zich niet zomaar uit het veld slaan!

Ze besluiten Lo Pei Chan op te sporen in het betoverende Bangkok, waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Samen met het hele team van F.C. Kip beramen ze een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. En natuurlijk loopt dit plan compleet anders dan verwacht, wat resulteert in knotsgekke avonturen die je telkens wéér over de grond laat rollen van het lachen!

Stel je voor: racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts gevechten op de beroemde Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road. Dit alles terwijl Judeska en Ping Ping proberen om hun doel te bereiken. Slapen doe je maar overdag, want 's nachts is het tijd voor Bon Bini: Bangkok Nights!


Jandino Asporaat

Opnieuw haalt Jandino Asporaat alles uit de kast om zijn fans te vermaken. Hij weet als geen ander hoe hij humor en actie moet combineren tot een onvergetelijke ervaring. De avonturen van Judeska, Ping Ping en de rest van de F.C. Kip crew zullen je vanaf het eerste moment meeslepen in een wereld vol gekkigheid en hilariteit.

"Bon Bini: Bangkok Nights" is niet alleen een film voor liefhebbers van de Bon Bini reeks, maar ook voor iedereen die houdt van komedie, actie en avontuur. Het is een perfecte keuze voor een gezellig avondje met vrienden of familie.

Kortom: Een knaller die je niet wilt missen!

Advertenties