4 x films die jij als eerst kunt zien

4 x films die jij als eerst kunt zien

TEKST Roos de Jager

BEELD IFFR

Onze 4 favoriete films

En? Ga je volgende ook naar het International Film Festival in Rotterdam? En kan je ook geen keus maken uit het enorme aanbod? In deze blogpost delen we onze top 4 aanraders die je niet mag missen tijdens IFFR. Dus ga er lekker voor zitten en laat je meeslepen door deze geweldige films!


1. Krazy House

Steffen Haars, Flip van der Kuil, 2024, Nederland, 90 minuten
Wat begint als een schattige sitcom over een gezin neemt al snel een onverwachte wending. Krazy House verandert namelijk in een invasion thriller en eindigt als een apocalyptische horrorfilm. Dit is geen gewone komedie – dit is een knettergekke komedie van het populaire Nederlandse duo Steffen & Flip. 

En alsof dat nog niet genoeg is, worden we getrakteerd op niemand minder dan Alicia Silverstone en Nick Frost! Bereid je voor op lachen tot je buikpijn hebt en laat je verrassen door deze bizarre film.


2. One More Shot

James Nunn, 2024, Verenigd Koninkrijk, 103 minuten
Een vuile bom dreigt het centrum van Washington te vernietigen en er is maar één man die dit kan stoppen – Navy SEAL Jake Harris. In het actievervolg One More Shot keert Scott Adkins terug als de moedige terroristenjager. Wat deze film echt uniek maakt, is dat het helemaal opgenomen is in één enkele take. Bereid je voor op duizelingwekkende shootouts, adembenemende gevechten, indrukwekkende stunts en spannende achtervolgingen. Dit is actie op zijn best!

My Daily Favorite - film Krazy House.webp 142.07 KB


3. Moscas

Aritz Moreno, 2023, Spanje, Argentinië, 100 minuten
Moscas gaat verder dan de traditionele thriller en biedt een nauwkeurige karakterstudie. Alberto Machi speelt de rol van de ultieme antiheld en dankzij het doordachte script vol flashbacks en dramatische wendingen kun je nooit voorspellen wat zijn volgende stap zal zijn. Laat je meeslepen door dit intrigerende verhaal en laat je verrassen door Moscas.


4. Voy! Voy! Voy!

Omar Hilal, 2022, Egypte, Verenigde Arabische Emiraten, 107 minuten
Wat zou jij doen om te ontsnappen aan een uitzichtloos leven? Voor Hassan en zijn Egyptische vrienden biedt voetballerij een uitweg naar Europa – ze hoeven alleen maar te doen alsof ze blind zijn. 

My Daily Favorite - film Voy! Voy! Voy!.webp 310.99 KB
Voy! Voy! Voy! is een sprankelende komedie vol twists die je zeker aan het lachen zal maken. Dompel jezelf onder in deze succesvolle film en geniet van de avonturen van Hassan en zijn vrienden.


Haal je ticket op tijd

Dus daar heb je het - onze top 4 films die je gezien moet hebben bij IFFR. Of je nu op zoek bent naar een avond vol spanning, gelach of gewoon iets anders dan de reguliere bioscoopfilms, deze films bieden voor elk wat wils. Vergeet niet om je kaartjes op tijd te reserveren en geniet van een unieke filmervaring bij IFFR!


PS: Als je deze blogpost leest en denkt: "Ik wil al deze films zien!", wees gerust! Je hebt geen speciaal VIP-pasje nodig om toegang te krijgen tot IFFR. Iedereen is welkom, dus waar wacht je nog op? Plan nu je filmavond en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring!

Advertenties