Naast de webshop verkoop ik mijn kaartenlabel cardsbyeva ook aan andere webshops en winkels. Lijkt het jou tof om de kaarten van cardsbyeva bij jou in de (web)winkel te verkopen? Super leuk, ik kom graag met je in contact!

Verkooppunt worden?

Het gehele assortiment van cardsbyeva is beschikbaar voor wederverkoop in winkels en webshops. Je kunt zelf een selectie maken van de kaarten, miniposters of posters die je wilt inkopen. De kaarten bestel je eenvoudig via de mail, maar je kunt sinds kort ook direct een bestelling plaatsen in de webshop. Middels een kortingscode winkel je tegen inkoopprijs. Afhankelijk van het aantal krijg je een marge tussen de 1,8 en 2,5%.

Wil je advies over welke kaartjes het beste in jouw winkel passen? Ik help je graag met het maken van een keuze.

Over cardsbyeva

Cardsbyeva is het merk waarmee de webshop 5 jaar geleden is begonnen. Een kaartenlabel met tijdloze zwart/wit kaartjes met grappige teksten die net even anders zijn dan anders. Eigenlijk begon mijn creatieve ondernemerschap al veel eerder. Als klein meisje zat ik vaak uren achter elkaar te tekenen en ging ik daarna met een dienblad vol zelfgemaakte kaartjes en sieraden langs de deuren. Ook op de jaarlijkse Koninginnedag markt verkocht ik alles wat los en vast zat. Van haren vlechten tot schminken en van zelfgemaakte armbandjes tot videobanden. Jaren later pakte ik na mijn studie en naast mijn baan in loondienst de creatieve draad weer op. Omdat ik in winkels vaak net niet kon vinden wat ik zocht én je bovendien een hoop geld moest neertellen voor één kaartje. Dat leek me niet nodig en ís ook niet nodig, want ondanks dat de kaartjes van cardsbyeva gedrukt worden op prachtig gerecycled papier zijn ze al verkrijgbaar vanaf 1,50 per stuk. Je hebt keuze uit A6 en A5 kaarten en een vijftal A4 posters.

Duurzaam

De producten van cardsbyeva worden gedrukt op gerecycled papier. Dat is beter voor het milieu en maakt elk kaartje bovendien uniek! In het papier zitten namelijk hele kleine spikkeltjes en ook de kleur kan net een fractie verschillen, al zul je dat in een rek niet zien. Ook de kraft enveloppen die je bij de kaartjes kunt bestellen worden gemaakt van gerecycled papier. Bovendien wordt je bestelling in bijna 40 steden met de fiets bezorgd en wordt ons verpakkingsmateriaal grotendeels hergebruikt, dan wel gemaakt van gerecycled materiaal.

Inkopen

Heb je interesse om de kaartjes of posters in te kopen? Stuur dan een mail naar info@cardsbyeva.nl.

Winkels

Nederland

SOLO.HAIR
Kerkstraat 26, Bussum
Website – Instagram 

Skinstitute
Hamersveldseweg 6D, Leusden
Instagram

TAART.
Händelstraat 79A, Utrecht
Website – Instagram

Kersvers Alphen
Zuidwenk 14, Bunschoten-Spakenburg
Website – Instagram

Liesje’s Design
Wijk en Aalburg
Website – Instagram

Living by me
Muraltplein 18, Borculo
Website – Instagram

Living by me Haaksbergen
Spoorstraat 22, Haaksbergen
Website – Instagram

Boda Essentials
Burg. Cremersstraat 52, Grubbenvorst
Website – Instagram

Theetuin Op d’n Dijk
Poeldonksedijk 14, Den Dungen
WebsiteFacebook

Bij de Buurman Lochem
Albert Hahnweg 199, LOCHEM
WebsiteInstagram

Webshops

LOVE TO GIVE NL
Website – Instagram

Toffkado (kerstkaarten)
Website – Instagram

Loves2love
Website – Instagram

meerpapiertjes
Website

Mytierelantijntjes
WebsiteInstagram

Bubbly.j
WebsiteInstagram

Portugal

Sr. Jacinto
R. do Dr. Miguel Bombarda 7, Caldas da Rainha
Facebook – Instagram

Quinta da Sobreira
Rua da Sobreira 14, Salir de Matos
Website – Facebook

Kaartenrek bij kledingwinkel Boutique Angelique in Bunschoten-Spakenburg

Kaartenrek bij SOLO.HAIR in Bussum

Voorbeeld kaartenrek:

kaartjesrek