Woonkamer

Toont alle 5 resultaten

Woonkamer

Woonkameraccessoires

Een woonkamer is pas compleet wanneer je deze gevuld hebt met mooie woonkameraccessoires. De stijl van bijeva is een mix van bohemian, scandinavisch, kleurrijk en romantisch. Je vindt hier niet alleen stijlvolle vloerkleden en kussens, maar ook kandelaars (met bijbehorende kaarsen) en spiegels. En dan hebben we het nog niet eens gehad over andere woonkameraccessoires als onderzetters, posters en muurdecoratie voor de woonkamer.

 Woonkamer inrichting

De inrichting van je woonkamer hangt samen met de gebruikte woonaccessoires. De juiste inrichting geeft jouw woonkamer een persoonlijke touch en dat doe je met de producten in de shop van bijeva. Wat dacht je van de mooie glazen vazen, bloempotten of een aardewerken hoofd. Of maak je kast af met een bijzonder deurknopje.

 Gouden woonaccessoires

Met goud zit je nooit fout. Althans, dat vinden wij. In de webshop vind je dan ook heel veel gouden woonaccessoires. Zoals onze kandelaars en handgreepjes. Bij bijeva houden we niet alleen van goud, maar ook van roze woonaccessoires. Er is zelfs een hele categorie roze boeken. Heb jij jouw favoriete boek al gescoord?