Slaapkamer

Toont alle 2 resultaten

Slaapkamer

Jouw slaapkamer hoort een van de meest ontspannen plekken te zijn in jouw huis. Niet gek, want je brengt er elke nacht door. In de webshop van bijeva vind je duurzame woondecoratie die van jouw slaapkamer daadwerkelijk de meest relaxte plek maakt.

Duurzame woondecoratie

Planten zorgen voor extra zuurstof en vooral in de slaapkamer is dit belangrijk. Daarom vind je in deze categorie mooie potten & vazen. Vul deze met een zuurstofrijke plant of een mooie bos (droog)bloemen. Want het oog wil tenslotte ook wat. Daarnaast vind je in de bijeva webshop ook leuke handgreepjes, posters, opbergboxen en geurkaarsen. En dat is nog maar een kleine greep uit de producten in de webshop!

Vloerkleden & kussens

Een stukje van Eva’s hart ligt in Portugal, en daar is ze dan ook regelmatig te vinden. Tijdens een van die tripjes naar Portugal vond ze prachtige vloerkleden en sinds die eerste keer is het assortiment steeds verder uitgebreid. Perfect voor een stijlvolle slaapkamer. De rest van je slaapkamer kun je onder andere inrichten met de mooie sierkussens.