Super leuk dat je My Daily Favorite bezoekt. Op deze pagina vertellen we je graag hoe de webshop tot stand is gekomen.

Over ons

Merel en Celine zijn twee ambitieuze schoonzusjes die eindelijk hun droom achternagaan. Daar waar Merel ervaring heeft op het gebied van ondernemen, heeft Celine ervaring met fashion en styling. Al snel kwamen zij erachter dat ze een goede match waren en zo besloten zij om hun krachten te bundelen.

Celine

Celine woont samen met haar vriend en zoontje en heeft van jongs af aan al een passie voor fashion en dansen. Al lang dacht zij na over het opzetten van een toffe webshop. Toen corona uitbrak ontstond er ruimte voor nieuwe plannen en ideeën!

Merel

Merel woont samen met haar vriend, dochter en zoontje en is ondernemer in de branche uiterlijke verzorging. Hiernaast heeft zij altijd een passie gehad voor interieur. Ook Merel moest haar werk neerleggen tijdens corona en zo besloten de schoonzusjes om hun plannen verder uit te werken voor My Daily Favorite!

 

Omdat Merel en Celine er in 2022 voor hebben gekozen om een bestaande webshop over te kopen gaan zij door met de verkoop van stijlvolle woonaccessoires! Binnenkort zullen zij gaan uitbreiden met iets nieuws. Wat dit zal zijn zullen zij binnenkort bekendmaken.

Wij kijken er naar uit om jullie van de mooiste items te voorzien.

 

Veel shopplezier!