Op 9 mei is het Moederdag. Een mooi moment om jouw (schoon)moeder, dochter, oma, vrouw of vriendin in het zonnetje te zetten. Ik heb de leukste cadeautjes voor vrouwen in deze blog verzameld. Want ook als je (nog) geen mama bent verdien je het om verwend te worden. Heb je geen creatieve man of kids? Stuur deze blog dan naar ze door en het blijft toch een verrassing! Wij zorgen er alvast voor dat het mooi voor je wordt ingepakt.

Kaartjes voor powervrouwen

Om te voorkomen dat je een kaartje vergeet, begin ik daar maar direct mee. Met een kaartje maak je het cadeautje persoonlijk. Schrijf er een mooie tekst op, bijvoorbeeld waarom je zo trots op diegene bent. Geef je het kaartje namens of samen met een kleintje? Laat die het kaartje dan inkleuren of beschilderen. Zo heb je direct een leuk mini schilderijtje voor in huis. Ik heb een selectie voor je gemaakt met fijne kaartjes voor powervrouwen & supermommy’s, maar hier vind je er nog veel meer.

Brievenbus proof

Super handig als je een cadeautje wilt opsturen en er niet zeker van bent of ze thuis is. Deze cadeautjes passen namelijk gewoon door de brievenbus! Dat scheelt je ook nog eens 2,75 verzendkosten, ideaal.

Heerlijke boeken om in te verdwijnen

In de webshop van bijeva vind je hele fijne boeken voor vrouwen. Ik ben gek op lezen, dus mij maak je ben een mooi boek gegarandeerd blij. Heerlijk om in te verdwijnen op zondagochtend met een kop koffie of thee. Alleen Mama’en van Nina Pierson past niet door de brievenbus, alle andere boeken in de webshop wel.

Handgemaakte cadeautjes

Wil je graag een uniek cadeautje geven? Ga dan voor een handgemaakt product. De boho spiegels zijn gemaakt in Nederland, de Grespresso mokjes in Portugal, de rotan spiegel op Bali, de terrazzo items in Frankrijk & de messing items (van A La) in India. Meer handgemaakte cadeautjes vind je hier.

Kan niet missen

Vind je het ondanks de suggesties toch moeilijk om iets uit te kiezen? Met deze cadeau’s zit je eigenlijk altijd goed! De bijeva cadeaubon is een jaar geldig en al verkrijgbaar vanaf 10,-.

Maak je eigen verlanglijstje

Maak je toch liever je eigen verlanglijstje met favoriete producten? Voeg deze dan toe aan je wishlist door op het hartje te klikken. Je vindt je wishlist hier: http://mydailyfavorite.nl/wishlist/. Deel ‘m via de knoppen onderaan de pagina, dan wordt er automatisch een unieke link voor jegemaakt. De link in de browser delen werkt niet.

Ophalen in Utrecht

Tijdens mijn zwangerschapsverlof van 22 februari t/m 22 mei is het alleen mogelijk om je bestelling op te halen op maandag, woensdag & vrijdag tussen 09:00 en 17:00. Je ontvangt een mailtje zodra je bestelling ingepakt voor je klaar staat. Neem nadat je een bestelling hebt gedaan via de mail contact op om een datum en tijdstip af te spreken. Graag zien we je op de Bataviastraat 83 te Utrecht. Het verzenden van bestellingen gebeurd zoals gebruikelijk op maandag, woensdag en vrijdag.

Happy Mothersday!

Liefs,

Eva

Leave a Reply

Open WhatsApp
Kan ik je ergens mee helpen?
Heb je een vraag over een product of je bestelling? Stel deze via Whatsapp en hij wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Liefs, Merel & Celine