Wauw, wat vliegt de tijd. Nog precies een week tot kerstavond. Het aftellen is nu echt begonnen! We vieren de kerst dit jaar noodgedwongen klein en juist daarom is het misschien wel extra leuk om elkaar te verrassen met fijne kerstcadeautjes onder de boom. Om het je makkelijk te maken heb ik de leukste kerstcadeautjes onder de 25 euro voor jou verzameld.

Cadeautjes voor door de brievenbus

De verzendkosten en het thuisblijven voor een pakketje is niet voor iedereen ideaal. Daarom heb ik een aantal cadeautjes verzameld die door de brievenbus passen. Ook heel fijn wanneer je iemand wilt verrassen met een cadeautje en met de track & trace niks wil verklappen. Twijfel je of iets in een brievenbusdoosje past? Stuur mij dan even een berichtje. Ik reageer het snelste op WhatsApp (zie knop links onderin).

Kerstversiering gezocht

Hangt de kerstboom nog niet vol genoeg en zoek je last-minute nog wat leuke kerstversiering voor op tafel? Deze leukerds zoeken nog een gezellig huis.

Als we eindelijk weer samen mogen tafelen

Kijk jij er ook zo naar uit? Een prachtig gedekte tafel en alle mensen waar je van houdt die er omheen zitten. Deze kerst moeten we het met maximaal drie gasten doen, maar oh wat zou het heerlijk zijn als het volgend jaar weer kan!

Handgemaakte cadeautjes

Natuurlijk koop je bijeva ook handgemaakte cadeautjes. De boho spiegels zijn gemaakt in Nederland, het kleed en de mokjes in Portugal en de terrazzo items in Frankrijk. Als je een van deze items cadeau geeft, weet je zeker dat je iets unieks in handen hebt!

Voor de business babes

Fijne cadeautjes voor je home office. Nu we zoveel thuis werken, moeten we onszelf en anderen een beetje verwennen. Deze cadeautjes zijn perfect voor de business babes & powervrouwen! Met of zonder eigen bedrijf.

Voor de mommy’s to be

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een aanstaande mama? Super leuk! Zoals je misschien wel weet ben ik zelf zwanger en van deze cadeautjes zou ik heel erg blij worden. Het boek Mama’en kost (als enige in deze blog) meer dan 25 euro, maar is het dubbel en dwars waard. Dit boek wordt door heel veel mama’s en mommy’s to be aangeraden. Ik ben er zelf ook met veel plezier in aan het lezen.

Altijd goed

Doen jullie een dobbelspel met de cadeau’s? Deze cadeautjes zijn voor iedereen geschikt, man, vrouw, jong & oud!

Inpakken is niet meer nodig

Zoals je van ons gewend bent, wordt elke bestelling met veel liefde voor je ingepakt. Bestellingen die deze vrijdag en aanstaande maandag verzonden of opgehaald worden, krijgen nog eens extra aandacht. Je kunt je cadeautjes dus direct onder de boom leggen!

Verzenden of ophalen in Utrecht

Omdat ik er zeker van wil zijn dat jij je cadeautjes op tijd in huis hebt, raad ik je aan om tot uiterlijk maandagmiddag 14:00 een bestelling te doen. Tot nu toe loopt alles bij Fietskoeriers.nl en het elektrisch vervoer van DHL op rolletjes, maar ik durf in deze tijd geen beloftes te doen. Uiteraard mag je je bestelling met kerstcadeautjes ook komen ophalen in Utrecht. Je betaalt dan geen verzendkosten én je bent er zeker van dat het pakketje geen vertraging oploopt. Zet je bestelling in het winkelmandje op afhalen en stuur een mailtje of WhatsAppje wanneer je langs wilt komen. Afhalen is mogelijk tot donderdagmiddag 17:00, daarna duik ik de keuken in voor een mini kerstdiner.

Maak er ondanks alles hele fijne en gezellige dagen van!

Liefs,

Eva

Leave a Reply

Open WhatsApp
Kan ik je ergens mee helpen?
Heb je een vraag over een product of je bestelling? Stel deze via Whatsapp en hij wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Liefs, Merel & Celine