Een totaal ander interieur dan jullie van mij gewend zijn in deze favorieten van! Laat je inspireren door het donkere, maar kleurrijke interieur van Daphne. Daphne is gek op interieurstyling, mama van Vesper en Foss en heeft na een burn-out haar leven omgegooid. Ze gaat binnenkort beginnen met een nieuwe baan en is naast de interieurfoto’s die ze al maakte voor kleine webshops ook gestart met newborn, zwangerschaps- en familie shoots. En die foto’s zijn echt prachtig! Maar daarover straks meer, eerst de favorieten van @pureblackstyling.

Waar kunnen we jou van kennen?

Hoi! Mijn naam is Daphne en ik ben al jaaaaaren op en af op Instagram te vinden onder de naam @pureblackstyling. Sinds kort ben ik startend ondernemer en werk ik als fotograaf. Ik fotografeer gezinnen, baby’s en zwangeren en werk daarnaast op de achtergrond als productfotograaf. Samen met bedrijven ga ik op zoek naar passend beeldmateriaal om de producten zo mooi mogelijk uit te laten komen. Mijn werk kun je terugvinden op @pureblackphotography.

Eva over @pureblackstyling: “Het interieur van Daphne is stoer, maar ook meisjesachtig. Ik vind het heel gaaf dat Daphne risico durft te nemen met donkere kleuren. Een bijna zwarte muur bijvoorbeeld! Ook voor kinderkamer inspiratie moet bij haar zijn. Haar kids hebben prachtige kamertjes en ze deelt allerlei leuke speelgoed- en cadeautips. Bovendien is Daphne ‘gewoon’ een leuk mens (om te volgen). Toen ik een winactie organiseerde grapte ze dat ze wel een lunch met mij wilde winnen, nou die moeten we binnenkort maar eens plannen.

Daphne heeft een deel van de foto’s zelf uitgezocht en mij een map doorgestuurd met foto’s waar ik zelf uit mocht kiezen. Je ziet dus dezelfde hoeken en kamers met verschillende kleuren op de muren. Zo krijg je een goed beeld van wat kleuren op muren doen met dezelfde meubels.

Daphne met Foss
© Eline Froukje Photography

Hoe heb je bijeva leren kennen?

Een gastblog voor Eva is echt een eer. Ik ken Eva al sinds dat ik zwanger was van mijn dochter Vesper. Drie jaar geleden zocht ik een leuke manier om onze dierbaren te vertellen dat we ons eerste kindje verwachtten. Via Eva kwam ik op haar zelf ontworpen kaarten en zo bestelden we een aantal A5 kaarten met de tekst ‘Met jou wil ik wel een beschuitje eten‘. Eva wist er dus als eerste van en schreef er erg lief een persoonlijk kaartje bij toen ze onze bestelling opstuurde: ‘Mommy to be’ met een prachtige tekst. De kaart van Eva hangt nog steeds op het kaartenrek met foto’s van Vespers babytijd! Daarnaast hebben Eva en ik nu tegelijkertijd onze babytjes mogen verwelkomen! Len en Foss schelen maar een aantal dagen en dat zorgt voor goede gespreksonderwerpen. 

Wat zijn jouw 5 favoriete producten in de webshop?

De webshop van Eva is echt een plaatje, de allerleukste woonitems zijn er op te vinden! Dit zijn mijn favorieten:

  1. Mobiel ster en maan (momenteel uitverkocht, deze komt binnenkort weer op voorraad!) – De mobiel is denk ik een product die we als grootste favoriet in huis hebben! Echt een prachtig plaatje voor op de babykamer onder een mooi hemeltje. Wij hebben de mobiel doorgegeven aan een vriendin die net is bevallen, maar dit is echt een product die altijd mooi staat.
  2. Dinerkaars ribbel – Oke, deze vond ik echt heel lastig, maar een product dat ik regelmatig vergeet maar zo gezellig vind, zijn kaarsen! Eva heeft een ruim assortiment en dat is zo fijn. Vorig jaar in de lockdown bestelde ik voor een gezellig avondje een paar kaarsen: snel verzonden en ze gingen zo lang mee! Nu ik even stiekem op de site zit te spieken en ik zie hele toffe ribbel kaarsen. Love it! 
  3. Doosje met parel – Bakjes en schaaltjes om iets om op te bergen, ik hou ervan! Ik gooi mijn sieraden nu gewoon op mijn nachtkastje, dus deze gaat nu meteen op mijn lijstje. Ik zie Vesper als ze wat groter is al in dit bakje kijken en als een snoepwinkeltje alles met me bekijken.
  4. Kaarten – Het meest dierbare cadeau dat wij 3 jaar geleden mochten geven: de eigen ontworpen kaarten van Eva! Met Vaderdag vorig jaar gaven we een hele leuke kaart om Kevin te vertellen dat hij zo’n leuke papa is. Toen we een jaar getrouwd waren gaf ik Kevin ook een lieve kaart van Eva! Zeker de moeite waard om gewoon een voorraadje van in de kast te hebben liggen.
  5. Fles vaas bruin – Hier kies ik dan voor de toffe oude vazen! Ik ben gek op bruine aparte accessoires in huis. In ons huis kiezen we voor niet teveel accessoires. Ik hou van grote elementen en planten en een mooie vaas met bloemen. We hebben niet veel ruimte om veel dingen neer te zetten dus zo’n vaas met die gave kaarsenstandaard erop! Iedere keer iets anders.

Wat maakt jouw huis tot een thuis?

Ik geniet er enorm van als ik thuiskom en Kevin plezier zie maken met de kids. Super zoet, maar zij maken van mijn huis echt een thuis. Ik ben afgestudeerd interieurstylist en help op mijn werk veel mensen met van hun huis een thuis maken. Bij ons komt dat met name doordat ik veel kan afwisselen en kan schilderen wanneer ik zin heb. Ons huis is uniek, niet zoals van veel anderen die meegaan met de trend van nu. Het voelt daardoor echt als ons huis! Maar in combinatie met mijn werk als fotograaf is het best lastig. Ons huis is prachtig, maar verschrikkelijk donker. Zo heb ik afgelopen jaar de kamer van Vesper veel lichter geschilderd en behangen zodat dit beter past bij het maken van productfoto’s. We hebben ook best wat items in huis waar een verhaal aan zit. Een hele toffe oude kist van de opa van mijn oma. Diertjes en poppetjes die we kopen tijdens een overnachting of uitje, die geven we dan vaak namen! Zo hebben we bijv. een houten poppetje: ons eerste nachtje weg zonder kind, hij heet Freddy. Een Lama genaamd Karel, de eerste vakantie met Vesper. 

Een leuke tip van jou m.b.t. inrichting & styling:

Schilderen is echt zo gebeurd, gewoon doen! Twijfel je, doe het, is het niet mooi, dan is het zo weer over geschilderd toch? Daarnaast merk ik in mijn werk dat mensen heel veel mooi vinden en daardoor óf veel accessoires kopen die dan niet bij elkaar matchen óf het plaatje net niet compleet maken. Jammer, want door een goede basis te gebruiken kan echt bijna iedereen iets moois maken!

Wauw! Dat was alweer de 8e binnenkijker en favorieten van blog. En totaal anders dan de eerdere binnenkijkers toch? Vond jij het ook zo tof om middels de favorieten van @pureblackstyling in het prachtige huis van Daphne binnen te kijken? En welk interieur jouw favoriet? Laat het hieronder weten! Ik ben erg benieuwd.

Lieve Daphne, je bedankte mij, maar JIJ ontzettend bedankt voor je deelname aan ‘De favorieten van’. Super leuk dat je zo uitgebreid de tijd hebt genomen om de vragen te beantwoorden. En geweldig om te lezen dat je zo blij bent met de producten die je op shopbijeva.nl hebt aangeschaft.

Ben je na deze blog benieuwd geworden naar Daphne’s werk als fotografe? Neem dan een kijkje op haar Instagram pagina @pureblackphotography:

Ik ga weer even broeden op nieuwe deelnemers voor deze blog serie, maar wil jij zelf deelnemen aan ‘De favorieten van’ of ken jij dé perfecte kandidaat? Reageer dan zeker onder deze blog!

Liefs,

Eva

Leave a Reply

Open WhatsApp
Kan ik je ergens mee helpen?
Heb je een vraag over een product of je bestelling? Stel deze via Whatsapp en hij wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Liefs, Merel & Celine