Als je Ashlyn op Instagram volgt, dan ben je verzekerd van fijne interieur inspiratie! In ‘De favorieten van…’ vraag ik mijn favoriete interieur accounts op Instagram naar hun 5 favoriete items uit de webshop. Dit keer de favorieten van @novi_interieur. Ik volg Ashlyn al een hele tijd met veel plezier en omdat ze recent de 3000 volgers heeft behaald, kun je binnenkort een aantal van haar favorieten winnen!

Waar kunnen we jou van kennen?

Van mijn Instagram account @novi_interieur. Tijdens mijn opleiding tot interieuradviseur ben ik begonnen met dit account. Hier deelde ik toen nog inspiratieplaatjes die ik van Pinterest haalde om zo anderen te inspireren. Zelf haalde ik natuurlijk ook veel inspiratie van interieuraccounts hier op Instagram en wist dat ik dit uiteindelijk ook graag wilde doen met mijn eigen interieur. Mijn slaapkamer was toen nog niet Instaproof genoeg. Ik woonde nog thuis en had eigenlijk alleen mijn slaapkamer om te kunnen laten zien op foto’s. Beetje bij beetje veranderde ik mijn slaapkamer, waardoor ik gaande weg steeds meer eigen foto’s deelde. Ik merkte dat ik het super leuk vond om te fotograferen en dan vooral van het interieur. Sinds midden maart woon ik op mezelf in een appartement en ben ik weer volop aan het inrichten en stijlen om jullie (hopelijk) weer nieuwe inspiratie te geven.

Eva over @novi_interieur: “De foto’s die Ashlyn op haar Instagram account deelt stralen rust en warmte uit. Ze maakt gebruik van mooie natuurlijke kleuren en verschillende structuren. Door de zelfgemaakte items is het heel eigen. Ashlyn woont in een appartement van 50m2, dus ga haar ook zeker volgen als je niet zo groot woont en op zoek bent naar fijne tips om het toch leuk in te richten!

Ashlyn heeft een aantal van haar favoriete foto’s voor deze blog uitgezocht:

Hoe heb je bijeva leren kennen?

Ongeveer een jaar geleden kwam ik de webshop van Eva tegen op Instagram en ik was op slag verliefd op de Cross dinerkaarsen, waarna ik er zonder twijfel meteen twee van heb besteld. Ik heb ze tot op de dag van vandaag nog steeds thuis staan en ben er nog altijd heel blij mee. En nu zal je denken, nog steeds na een jaar?? Ja, ik vind ze gewoon nog steeds te mooi en vind het zonde om ze aan te steken.

Wat zijn jouw 5 favoriete producten in de webshop?

Oeh, dat is altijd een lastige vraag. Ik ben namelijk helemaaaal niet goed in keuzes maken. Eva heeft zoveel leuke items in haar webshop! Maar als ik dan toch moet kiezen, kies ik in ieder geval voor de cross dinerkaarsen, omdat ik daar nu nog steeds blij mee ben. Daarnaast ben ik momenteel helemaal weg van glaswerk, keramieken items en accessoires in warme aardetinten.

  1. Dinerkaars Cross, in de kleur eucalyptus
  2. Kandelaar Bobby bruin
  3. Grespresso Latte, in het wit
  4. Lepeltjes parelmoer
  5. Tumbler taupe
Blog favorieten van NOVi interieur bed natuurlijke kleuren

Wat maakt jouw huis tot een thuis?

Ik denk vooral door mijn eigen stijl. Ik vind veel verschillende stijlen en interieurs leuk. Door die stijlen te mixen, creëer ik mijn eigen stijl. Ik ben de afgelopen jaren ook veel veranderd qua stijl. Wees ook niet bang om wat te veranderen, want een interieur moet met je mee groeien. Verschuif een keer een bank of een kast. Probeer nieuwe kleuren uit. Als het toch niet mooi is, kun je het natuurlijk zo weer veranderen. Ook meteen een tip van mij voor jullie! Daarnaast hou ik van unieke objecten, meubels en decoratie. Ik maak ze het liefst ook nog zelf. Zo heb ik bijvoorbeeld een oude lampenstandaard van de kringloop met klei omgetoverd tot een hippe nieuwe lampenstandaard. En van een oude kandelaar, die ik niet meer mooi vond, maakte ik een nieuwe met klei en een beetje verf. Ook maakte ik mijn eigen flowercloud en schilderijen (die inmiddels al wat populairder zijn op Instagram).

Blog favorieten van NOVi interieur DIY kandelaars op kastje
Blog favorieten van NOVi interieur flowercloud naturlijk

Een leuke tip van jou m.b.t. inrichting & styling:

Ik denk dat het vooral belangrijk is dat jij je echt thuis voelt in je huis. Koop wat oude unieke decoratie bij de kringloop voor een klein prijsje en knap deze op met wat verf of vervorm ze iets met klei, zodat het helemaal bij je interieur past (een mooi interieur hoeft namelijk niet duur te zijn). Het is ook nog eens hartstikke leuk om mee bezig te zijn! Ik merk dat doordat ik wat eigengemaakte decoratie in mijn huis heb, het ook een stukje persoonlijkheid aan je huis geeft en dat vind ik altijd wel mooi om bij anderen te zien!

Lieve Ashlyn, super leuk dat je deel wilde nemen aan ‘De Favorieten van’ serie. Dankjewel! Omdat Ashlyn recent de 3000 volgers heeft behaald op Instagram geef zij binnenkort een aantal van je favoriete producten weg. Lijkt het jou tof om deel te nemen? Volg haar dan alvast op Instagram en houd de nieuwe posts in de gaten! Hierbij alvast een hint naar wat je kunt winnen. 😉

Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt door deze blog! Heb je vragen? Stel die dan gerust hieronder. Altijd leuk als je een reactie achterlaat.

Liefs,

Eva

Leave a Reply

Open WhatsApp
Kan ik je ergens mee helpen?
Heb je een vraag over een product of je bestelling? Stel deze via Whatsapp en hij wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Liefs, Merel & Celine