Amanda heeft bijna 40.000 volgers op Instagram en dat is niet zonder reden! Ze maakt prachtige foto’s van haar interieur en ik ben groot fan van haar style. Een mix van Scandinavisch en modern met veel pastel kleurtjes. Als je op de hoogte wil blijven van de laatste trends in interieur land dan moet je haar zeker volgen. In ‘De favorieten van…’ vraag ik mijn favoriete interieur accounts op Instagram naar hun 5 favoriete items uit de webshop. Dit keer de favorieten van @mijnhuisje_.

Waar kunnen we jou van kennen?

Je kent mij misschien wel van mijn Instagram account @mijnhuisje_ met inmiddels ruim 39k volgers. Dagelijk probeer ik inspiratie te delen op het gebied van interieur & lifestyle.

Houd je van pasteltinten en interieur? Neem dan zeker een kijkje op mijn account!

Eva over @mijnhuisje_: “Ik vind het heel knap hoe Amanda zoveel kleur gebruikt in haar interieur en toch rust creëert. Althans, dat vind ik! Ik denk dat dit komt door het kleurenpalet. Ze combineert kleurrijke woonaccessoires met veel wit & warme beige tinten op de muren. Ik zie op elke foto wel iets dat ik zou willen hebben. Bij deze alvast sorry als je na het volgen van Amanda ineens van alles wilt gaan kopen. 😉 “

Hoe heb je bijeva leren kennen?

Ongeveer een jaar geleden kwam ik de webshop van Eva tegen op Instagram. Het is altijd leuk nieuwe shops te ontdekken met producten die passen bij mijn interieur stijl.

Wat zijn jouw 5 favoriete producten in de webshop?

Mijn favorieten zijn:

  1. Dinerkaars extra dik warme kleuren
  2. Flesvormige vaas bruin
  3. Kaarsenstandaard fles daisy
  4. Kom nude stipjes
  5. Vaasje Lolita roze

Het Lemon kussen op de foto hiernaast heeft Amanda afgelopen zomer uitgezocht. Er zijn nog drie met de hand gemaakte Lemon kussens op voorraad in de webshop.

Blog-mijnhuisje_favorieten_van

Wat maakt jouw huis tot een thuis?

Is dat als ik thuis ben mij ook echt thuis voel. Pastel en warmte dat is waar ik mij binnen een interieur prettig in voel. Verder houd ik van de combinatie van materialen en het mixen van budgetitems met design!

Blog-mijnhuisje_favorieten_van

Een leuke tip van jou m.b.t. inrichting & styling:

Mijn tip is mix en match je accessoires in je favoriete kleurenpallet. Voor komend seizoen zou ik zeggen voeg lekker veel groen toe als eucalyptus of dennetakken of een gezellige besjes tak om het ultieme winter sfeertje te creëren. 

Kleuren die goed samengaan in mijn stijl zijn bijvoorbeeld: groen, roze, roest en nude kleuren. In het voorjaar en in de zomer voeg je daar okergeel of oranje aan toe voor een andere sfeer.

Lieve Amanda, super leuk dat je deel wilde nemen aan ‘De Favorieten van’ serie. Dankjewel! Geniet van je zwangerschap, verlof en straks van de kleine man. Zijn kamertje is in ieder geval alvast prachtig geworden. Het eerste kamertje in huis zonder roze en veel pastel. Daar moest ik zelf ook even aan wennen in Len zijn kamer, al is ons huis een héél stuk minder roze dan dat van jou.

Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt door deze blog! Heb je vragen? Stel die dan gerust hieronder. Altijd leuk als je een reactie achterlaat.

Liefs,

Eva

Leave a Reply

Open WhatsApp
Kan ik je ergens mee helpen?
Heb je een vraag over een product of je bestelling? Stel deze via Whatsapp en hij wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Liefs, Merel & Celine