Deze leukerd is content creator & office manager en heeft een prachtig huis vlakbij Amsterdam: Linda van @interiorbylin. In ‘De favorieten van…’ vraag ik mijn favoriete interieur accounts op Instagram naar hun 5 favorieten producten uit de webshop. Dit keer is Linda aan de beurt! Ik ben groot fan van haar interieur (word er heel erg hebberig van) en met groot plezier deel ik vandaag een aantal foto’s in deze blog.

Waar kunnen we jou van kennen?

Van mijn Instagram account @interiorbylin. Begin 2019 geleden besloot ik om foto’s van mijn interieur te delen als inspiratie voor anderen. Dit omdat ik op mijn beurt ook inspiratie kreeg van andere interieurs. Inmiddels is deze hobby een beetje uit zijn voegen gegroeid en heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Nu ben ik, naast mijn vaste baan als office manager, ook content creator.

Eva over @interiorbylin: “Linda haar huis is met zoveel smaak ingericht. Van de prachtige naturel muren tot de decoratie is pasteltinten, haar interieur is helemaal mijn smaak. Naast interieurinspiratie deelt ze in haar stories ook regelmatig toffe outfitjes. Een Instagram account van een lieve meid dat echt de moeite waard is om te volgen!

Linda heeft een aantal van haar favoriete foto’s voor deze blog uitgezocht:

Hoe heb je bijeva leren kennen?

Jaja, ook ik heb bijeva leren kennen doordat iemand de geweldige cross diner kaarsen in haar stories op Instagram plaatste. Ik was direct verkocht en ik weet niet meer hoe dit ontstond, maar we hadden al snel bedacht om samen een gave winactie te houden met deze gave kaarsen en de roze grespresso mokjes. 

Wat zijn jouw 5 favoriete producten in de webshop?

Oeh lastig! Er komen steeds zoveel leuke items bij in de webshop dat kiezen elke keer een stukje lastiger wordt. Ikzelf ben inmiddels helemaal fan van roze/nude en pastel tinten dus mijn top 5 bestaat uit items in die kleuren.

  1. Cross dinerkaarsen & twisted kaarsen
  2. Kussen Sao Paulo Milk, van kussens kun je tenslotte nooit genoeg hebben 😉
  3. Boho onderzetters, uiteraard in lila en pastel kleur
  4. Grespresso Lungo kopjes in, wederom, roze
  5. De ontbijtkommen, ook die kleuren vind ik echt fantastisch!

Wat maakt jouw huis tot een thuis?

Warmte, gezelligheid en dat ik blij word van hetgeen wat ik zie als ik de voordeur binnen stap. Ik vind meerdere stijlen mooi, maar kom toch vaak weer terug bij kleur. Als interieur liefhebber ben ik dan ook vaak bezig het schuiven van spullen in huis. Heerlijk vind ik dat!

Een leuke tip van jou m.b.t. inrichting & styling:

Volg je hart en doe wat jij mooi / leuk vind. Er is geen goed of fout. Dingen mogen matchen maar het hoeft niet. Het uiteindelijke doel bij het inrichten en stylen van een interieur is dat jij er blij van wordt. Mocht je nou wel één geheel willen, dan geef ik als tip om een vast kleurenpallet en stijl aan te houden.

Qua indeling van meubels geef ik altijd als tip om de ruimte te benutten. Je ziet nog vaak dat er lege vlakken ontstaan in ruimtes omdat deze niet optimaal worden benut. Zet de bank eens in het midden van de kamer i.p.v. tegen de muur. Zo creëer je hoekjes wat de boel een stuk knusser maakt.

Lieve Linda, super leuk dat je deel wilde nemen aan ‘De Favorieten van’ serie. Dankjewel! We spreken elkaar vast snel weer via Instagram en wellicht is het wel weer eens tijd voor een toffe giveaway? 😉

Natuurlijk ben ik heel benieuwd wat je van deze blog vond. Ga jij Linda ook volgen op Instagram of misschien volg je haar al? Laat je het ons hieronder in de reacties weten? Ook hoor ik heel graag wie jou inspireert op Instagram. Wie weet wordt dit wel mijn volgende gast!

Liefs,

Eva

Leave a Reply

Open WhatsApp
Kan ik je ergens mee helpen?
Heb je een vraag over een product of je bestelling? Stel deze via Whatsapp en hij wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Liefs, Merel & Celine