In deze nieuwe serie vraag ik mijn favoriete interieur accounts op Instagram naar hun 5 favoriete producten uit de webshop. Sarina van het Instagram account @hoff.van.saar bijt vandaag het spits af! Ze heeft een prachtig jaren ’30 huis in Zuid-Holland, waar ze woont met haar man Guido en zoontje Connor. Sarina kocht een tijd geleden een aantal cross kaarsen en vanaf dat moment ben ik haar vol enthousiasme gaan volgen.

Waar kunnen we jou van kennen?

Misschien ken je mijn instagram account @hoff.van.saar waar ik (bijna) dagelijks interieur inspiratie deel.

Eva over @hoff.van.saar: “Het huis van Sarina is niet alleen mooi ingericht, ze neemt je ook regelmatig mee tijdens het klussen. Zo heeft ze recent de zolder geschilderd en behangen en het is zó gaaf geworden! Daarnaast is ze vandaag jarig (hieper de piep hoera!) en geeft deze week elke dag iets leuks weg. Je kunt onder andere haar meest favoriete product uit de webshop van bijeva winnen! Een aanrader om te volgen dus.

Sarina heeft een aantal van haar favoriete foto’s voor deze blog uitgezocht:

Hoe heb je bijeva leren kennen?

Via Instagram. Ik weet eigenlijk niet eens meer precies hoe, maar ik werd op slag verliefd op jouw prachtige kaarsen (die met twee kleuren en de hele grote dinerkaarsen) en heb ze direct besteld! Ik vind ze nog steeds te mooi om te branden hahaha! 

Wat zijn jouw 5 favoriete producten in de webshop?

Dat was lastig!! Ik heb lekker zitten neuzen en had niet vijf maar zeven favorieten opgeslagen… Met pijn en moeite heb ik er twee geschrapt, en toen kwam ik tot dit lijstje:

  1. Spiegel met kaarsenstandaard
  2. Spiegel boho groen
  3. Slinger ster en maan
  4. Zeepbakje terrazzo nude
  5. Opbergbox goud 25×16 cm

Wat maakt jouw huis tot een thuis?

Voor mij is dat absoluut kleur in huis! Op insta vind ik de hele witte interieurs prachtig maar zelf kom ik steeds terug op kleur. Ook staat ons huis best wel vol, ik ruim regelmatig op maar toch sluipen de accessoires en meubeltjes weer terug.

Een leuke tip van jou m.b.t. inrichting & styling:

Ik ben gek op moodboards. Voor ons eerste huurhuisje samen maakte ik een moodboard en sindsdien heb ik van Guido vrij baan haha! Soms kom ik spontaan een kleurenpallet tegen dat me enorm aanspreekt, dit bewaar ik voor latere inspiratie. En verder, lekker je gevoel volgen, doen waar je blij van wordt!

Lieve Sarina, super leuk dat je deel wilde nemen aan de ‘Favorieten van’ serie. Maak er een gezellige dag van vandaag en veel succes en plezier met het organiseren van alle winacties deze week! Ik heb me voor de eerste giveaway alvast aangemeld. 😉 Natuurlijk ben ik heel benieuwd wat je van deze blog vond. Ga jij Sarina ook volgen op Instagram of volg je haar al? Laat het hieronder even weten! Ook hoor ik graag wie jou inspireert op Instagram. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe toffe interieur-accounts om te volgen en wie weet zie jij jouw favoriet hier binnenkort wel terug in de ‘Favorieten van’ serie!

Liefs,

Eva

Leave a Reply

Open WhatsApp
Kan ik je ergens mee helpen?
Heb je een vraag over een product of je bestelling? Stel deze via Whatsapp en hij wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Liefs, Merel & Celine