Vandaag in de blog: Daphne van het toffe Instagram account @een.huisje.in.dordt. In deze serie vraag ik mijn favo Instagram accounts naar hun 5 favoriete producten in de webshop. Daphne woont samen met haar vriend in Dordrecht en heeft net als Sarina een heel gaaf jaren ’30 huis. Oeps, er staan pas twee ‘De favoriete van’ blogs online en mijn voorkeur voor bouwstijl is al bekend…

Waar kunnen we jou van kennen?

Jullie kunnen mij kennen van het instagram-account @een.huisje.in.dordt. Hier deel ik nu ongeveer anderhalf jaar wekelijks interieurinspiratie. Ik ben fan van het combineren van printjes, stofjes, bloemen & kleuren. Dit is dan ook wat je op mijn account vooral voorbij ziet komen. 

Eva over @een.huisje.in.dordt: “Daphne heeft een heel gaaf jaren ’30 huis in hoe kan het ook anders, Dordrecht! De combinatie van authentieke elementen (die ze behouden hebben tijdens de verbouwing) en warme kleuren met een ‘touch of gold’ vind ik prachtig. Ook deelt Daphne regelmatig haar favoriete Instagram accounts om te volgen en daar zitten echt pareltjes tussen!

Hoe heb je bijeva leren kennen?

Misschien een beetje saai, maar ik heb op deze vraag precies hetzelfde antwoord als Sarina in de vorige blog (@hoff.van.saar)! (; Ik weet nog precies dat ik op Instagram prachtige kaarsen voorbij zag komen. Die kaarsen hadden twee kleuren & ik had nog nooit zulke toffe kaarsen gezien. Uiteraard heb ik deze toen bij jou (Eva) besteld. Op dit moment zijn dit nog steeds mijn favoriete kaarsen. Afgelopen zomer heb ik ze zelfs een tijdje op een andere plek neergezet, omdat ik bang was dat ze door het hete zonnetje zouden smelten. Dit laat denk ik wel zien hoe mooi ik ze vind!  

Wat zijn jouw 5 favoriete producten in de webshop?

  1. Dinerkaars extra dik warme kleuren
  2. Messing kandelaar Daisy 
  3. Toilettas Miel 
  4. Deurknopje Daisy 
  5. Spiegel Maan

Wat maakt jouw huis tot een thuis?

In mijn huis heb ik alleen maar spullen om me heen waar ik echt gelukkig van word. Ik ben heel kritisch op wat ik koop en ik probeer er goed over na te denken voor ik woondecoratie aanschaf. Tuurlijk heb ik ook weleens een miskoop, maar de afgelopen jaren komt dit steeds minder voor doordat ik overal beter over nadenk. (: 

Een leuke tip van jou m.b.t. inrichting & styling:

Bekijk, voordat je een groot bedrag uit gaat geven aan een meubelstuk of woondecoratie, altijd even of het product wat je zoekt niet toevallig op marktplaats staat. Op deze manier heb ik al veel leuke spullen voor de helft van het geld kunnen overkopen. Ook kan je bij winkels vragen of je misschien het showmodel mee mag nemen voor een goedkoper bedrag. Nee heb je, ja kan je krijgen! 

Lieve Daphne, wat onwijs leuk dat jij als tweede deel hebt genomen aan de ‘Favorieten van’ serie. Dankjewel voor je bijdrage en graag tot Instagrams!

Natuurlijk ben ik heel benieuwd wat je van deze blog vond. Ga jij Daphne ook volgen op Instagram of misschien volg je haar al? Laat het ons hieronder even weten! Ook hoor ik graag wie jou inspireert op Instagram. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe toffe interieur-accounts om te volgen en wie weet zie jij jouw favoriet hier binnenkort wel terug in de ‘Favorieten van’ serie!

Liefs,

Eva

Leave a Reply

Open WhatsApp
Kan ik je ergens mee helpen?
Heb je een vraag over een product of je bestelling? Stel deze via Whatsapp en hij wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Liefs, Merel & Celine