Wies woont samen met haar verloofde en zoontje Otis in een pakhuis uit 1895 in Leiden. Ze is gek op styling en heeft een prachtig warm, sfeervol en kleurrijk interieur. Lees voor een dosis interieurinspiratie gauw verder en ontdek de shopbijeva favorieten van @dailydoseofgoldie.

Waar kunnen we jou van kennen?

Je kent mij misschien onder de naam @dailydoseofgoldie op Instagram. Ik geef jullie een kijkje in mijn kleurige pakhuis uit 1895. De naam is ontstaan door mijn liefde voor goud. Het subtiele vleugje goud dan, geen Nel Veerkamp interieur. Op mijn account deel ik interieurtips, inspiratie en heb ik sinds een paar weken een nieuwe rubriek ‘A touch of goldie’ opgestart. Hierbij geef ik digitale make-overs aan hoekjes die volgers opsturen. 

Eva over @dailydoseofgoldie: “Ik volg Wies nu een aantal maanden en ben groot fan van haar interieurkeuzes & ‘A touch of goldie’ rubriek. Hoewel ik haar huis al prachtig vond, heeft ze het afgelopen maand nóg mooier gemaakt door de vloer op te schuren en lichter te lakken. Een wens die ik ook heb voor de vloer bij ons thuis. Daarnaast schilderde ze haar voorheen donkerblauwe eetkeuken deels roze. Die kleuren naast elkaar vind ik echt wauw! De foto’s voor deze blog had Wies al eerder ingestuurd, maar ik heb haar gevraagd een extra foto in te sturen om jou het resultaat (direct hieronder) te tonen. Neem voor het eindresultaat van de vloer zeker een kijkje op haar Instagram account. Wies neemt sinds kort opdrachten aan en is bezig met een tof project in Friesland. Echt een aanrader om te volgen!

Before

After woonkeuken met piano roze achterwand en sierlijsten

After

Hoe heb je bijeva leren kennen?

Via Instagram, ik geloof dat ik ooit een mooie kandelaar voorbij zag komen en opslag verliefd op was. Mega toffe items die ik stuk voor stuk in mijn huis zou willen hebben. Daarnaast een super spontane girlboss die de webshop beheert en die toevallig ook nog eens rond dezelfde tijd zwanger was. Je bent een heerlijk eerlijk mens om te volgen met een mooie visie voor je webshop.

Wat zijn jouw 5 favoriete producten in de webshop?

Dat zijn de:

  1. Glazen kandelaar bruin
  2. Poster maxime chapeau #2
  3. Kandelaar daisy
  4. Glazen koffielepeltjes
  5. Vaas allure groen

Wil je zien hoe Wies haar favoriete producten in haar interieur heeft verwerkt én kans maken op 50,- shoppingmoney? Ga dan naar de post op haar account.

Wat maakt jouw huis tot een thuis?

Ik heb geprobeerd elke ruimte even ‘thuis’ te laten aanvoelen. Dit heb ik gedaan door warme kleuren, zachte en luxe materialen en veel persoonlijke elementen te combineren. Denk hierbij aan foto’s van ons, souveniers van vakanties en heel veel kaarsen. Het grootste compliment wat ik ooit heb gekregen was van een vriend, die zei: “Jullie woonkeuken voelt aan als een sfeervol jazzcafé.”

Een leuke tip van jou m.b.t. inrichting & styling:

Niet dromen maar doen! Neem een voorwerp uit je interieur wat je mooi vindt qua kleuren en baseer hier je kleurenpalet op. Bijvoorbeeld het kleed wat je hebt liggen of een mooi kussen. Durf daarnaast kleur te gebruiken en verf dat muurtje! Is het toch niks, dan is het zo weer een andere kleur geverfd. Mijn zithoek is daar een goed voorbeeld van, ook ik smeer wel eens iets op de muur wat het net niet is. 

Dat was alweer de 9e binnenkijker en Favorieten van op shopbijeva.nl. En alweer zo’n prachtig interieur! Lieve Wies, super leuk dat je wilde deelnemen en onwijs bedankt voor je mooie complimenten.

Liefs,

Eva

Leave a Reply

Open WhatsApp
Kan ik je ergens mee helpen?
Heb je een vraag over een product of je bestelling? Stel deze via Whatsapp en hij wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Liefs, Merel & Celine