Scandi chique met een touch of gold. Zo zou ik het interieur van Denise van @casadidenise omschrijven. In ‘De favorieten van…’ vraag ik mijn favoriete interieur accounts op Instagram naar hun 5 favorieten producten uit de webshop. Denise heeft een hele toffe selectie gemaakt en middels een aantal prachtige foto’s nemen we een kijkje in haar huis!

Waar kunnen we jou van kennen?

Jullie kunnen mij kennen van mijn Instagrampagina @casadidenise. Hier post ik meerdere keren per week een post in mijn feed en elke dag post ik ook wat in mijn stories. Ik vind het ontzettend leuk om met interieur en fotografie bezig te zijn en Instagram is daar natuurlijk perfect voor!

Eva over @casadidenise: “Denise heeft een prachtig (en jaloersmakend) licht huis aan het water in Dronten. In haar interieur vind je veel crème, grijs, lichtroze en goud. Denise is juf en deelt naast mooie interieurfoto’s ook allerlei vrolijke outfits in haar Stories. Een heel fijn account om te volgen en Denise is (volgens mij) een enorme lieverd.

Denise heeft een aantal van haar favoriete foto’s voor deze blog uitgezocht:

Hoe heb je bijeva leren kennen?

Ik heb bijeva leren kennen, toen ik meedeed met een toffe winactie van @bijroosthuis en @shopbijeva. Roos verlootte twee mooie gouden kandelaren en kaarsen. Ik was de gelukkige winnaar en gaf ze een mooi plekje in huis. Sindsdien ben ik fan van de mooie producten die Eva allemaal in haar webshop heeft. Samen hebben wij ook een superleuke winactie georganiseerd!

Wat zijn jouw 5 favoriete producten in de webshop?

Op nummer één staan denk ik de prachtige ‘Tumbler’ glazen. Zo mooi vind ik die! Verder ben ik ook fan van de gekleurde spiraalkaarsen. Het gouden doosje met parel vind ik ook erg mooi, ik ben namelijk gek op gouden accessoires in huis! Kandelaar Jolie van glas is ook een favoriet samen met messing kandelaar daisy.

  1. Tumbler taupe
  2. Dinerkaars spiraal
  3. Doosje met parel
  4. Kandelaar Jolie glas
  5. Messing kandelaar Daisy

Wat maakt jouw huis tot een thuis?

Ik denk dat mijn huis een thuis is doordat ik alles zelf tot in de puntjes heb bedacht en heb kunnen inrichten. Het is dus volledig naar mijn eigen smaak ingericht. Ik houd van een licht huis, dat geeft mij rust maar ik word er ook vrolijk van! Mijn woonkamer is uitnodigend door een fijne bank waar je op kunt neerploffen, gezellig aan de bar kunt zitten en lekker van het uitzicht kunt genieten.

Een leuke tip van jou m.b.t. inrichting & styling:

Bedenk voor jezelf wat echt bij jou past. En een stijl is nooit hetzelfde! Ik verander nog steeds af en toe in huis, maar ik neig toch het meest naar een Scandinavische stijl met een vleugje chic. Ik hou van een rustig en licht huis dat ook warm en gezellig aanvoelt. Mijn tip is: styling hoeft niet altijd duur te zijn. Bij de kringloop heb ik een paar geweldige vondsten gevonden, zoals een vintage dranktafeltje met glas, karaffen en leuke vazen. Ook budgetwinkels hebben vaak hartstikke leuke items.

Lieve Denise, super leuk dat je deel wilde nemen aan ‘De Favorieten van’ serie. Dankjewel! We spreken elkaar vast snel weer via Instagram en wellicht is het wel weer eens tijd voor een toffe giveaway? 😉

Ik ben benieuwd wat je van deze blog vond! Ga jij Denise ook volgen op Instagram of volg je haar al? En wie inspireert jou op Instagram? Wie weet wordt dit wel mijn volgende gast! Laat het in een reactie weten.

Liefs,

Eva

Leave a Reply

Open WhatsApp
Kan ik je ergens mee helpen?
Heb je een vraag over een product of je bestelling? Stel deze via Whatsapp en hij wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Liefs, Merel & Celine