Een nieuwe favorieten van met dit keer de in Friesland wonende Anna. Anna werkt bij de gemeente, maar in haar vrije tijd is ze graag bezig met haar interieur. Leuke hoekjes stylen, een muurtje behangen, foto’s maken en die dan uiteindelijk weer op Instagram delen. En wat staat er dan op de plaatjes? Een fijn warm interieur, (droog)bloemen en planten, vintage én een aantal toffe IKEA hacks. In ‘De favorieten van…’ vraag ik mijn favoriete interieur accounts op Instagram naar hun 5 favoriete items uit de webshop. Dit keer de favorieten van @_an_styles_.

Waar kunnen we jou van kennen?

Jullie zouden mij kunnen kennen van mijn Instagram account @_an_styles_. Ik deel daar voornamelijk veel foto’s van ons interieur. Vooral de roze Ivar kastenwand (Ikea) is heel populair onder instagrammers. We zijn twee jaar geleden verhuisd en in dit huis kon ik helemaal los met de inrichting. Wat een droom om een heel huis opnieuw in te richten. We hebben inmiddels ook alweer het een en ander veranderd. 

Eva over @_an_styles_: “Anna heeft een prachtig warm interieur, sfeervol, kleurrijk maar toch rustig en met her en der een gekke persoonlijke touch. In de vorm van een schilderij, behangetje of een grote kandelaar. De kaarsen lijken bij Anna in Friesland altijd te branden. Er is absoluut geen gebrek aan sfeer en gezelligheid bij haar in huis en daar kijk ik nu eenmaal graag naar. Bovendien is Anna volgens mij echt een lieverd en ik waardeer het enorm dat zij graag shopt bij kleine ondernemers en hier vol enthousiasme over deelt.

Hoe heb je bijeva leren kennen?

Ik ken Bijeva via Instagram. Ik kocht bij haar een geweldige fles met bijbehorende kandelaar en kaars die ik op haar stories voorbij zag komen. Hij stond nog niet eens in haar webshop maar toch mocht ik ze vast bestellen!

Wat zijn jouw 5 favoriete producten in de webshop?

  1. Flesvormige vaas bruin + kaarsenstandaard fles Daisy – Die heb ik dus zelf!
  2. Glazen kandelaar klassiek coral
  3. Messing kandelaar Daisy
  4. Stompkaars Kerst
  5. Insta Perfect (boek)

Wat maakt jouw huis tot een thuis?

Warmte vind ik heel belangrijk. Een nieuwbouwwoning (ons huis is nog geen 12 jaar oud) moet je wel wat warmte en karakter meegeven, vind ik. Ik probeer dat te bereiken door hier en daar wandjes te behangen en veel vloerkleden neer te leggen. Verder maak ik veel gebruik van hout en bamboe, materialen die bijdragen aan een warme sfeer. Er zijn genoeg plaids voor iedereen om onder te zitten op onze grote familie bank. Ook ben ik gek op kaarsen, overal vind je kandelaars terug waar ik bijna dagelijks kaarsen in brand. Maar het belangrijkste zijn toch de mensen. Heerlijk samen zijn met mijn gezin en regelmatig familie en vrienden over de vloer vind ik heerlijk.

Een leuke tip van jou m.b.t. inrichting & styling:

Hoe maak je een interieur nou persoonlijk? Ik houd er van om oud met nieuw te combineren. Nieuwe spullen zijn mooi en koop ik ook graag maar ik koop ook graag in de kringloop en via Marktplaats. En oude spullen die van familie zijn geweest vind ik helemaal te gek om terug te laten komen in het interieur. Ik heb bijvoorbeeld veel accessoires die bij opa en oma vandaan komen. Hun schuur en zolder zijn echt schatkamers. 

Kerstsfeer in huis

Het is alweer bijna Kerst! De weken voor kerst vind ik toch wel zo heerlijk! Zodra de Sint het land uit is (het liefst al eerder) tover ik het huis om in Kerstsfeer. Op elk plekje komen (subtiel) kerst accessoires terug. En natuurlijk DE boom, die versieren we met het hele gezin. In de kerstvakantie slapen we dan 1 nacht met z’n allen in de woonkamer bij de boom. Een fijne traditie vinden we dat. 

Dat was ‘m alweer! Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt door deze blog. Heb je vragen? Stel die dan gerust hieronder. Altijd leuk als je een reactie achterlaat. Wil je zelf deelnemen aan ‘De favorieten van’ of ken jij dé perfecte kandidaat? Stuur dan gerust een berichtje.

Lieve Anna, super leuk dat je deel wilde nemen aan ‘De favorieten van’. Heel tof dat we bij jou binnen mochten kijken. Dankjewel! Wat een geweldig idee trouwens om een nachtje in de woonkamer te slapen naast de boom, dat lijkt me ontzettend leuk om vanaf volgend jaar ook met Len te gaan doen. Hij is er nu helaas nog net een beetje te klein voor. Ik wil je via deze weg alvast hele fijne feestdagen wensen en een gezond, liefdevol en gelukkig 2022!

Liefs,

Eva

Leave a Reply

Open WhatsApp
Kan ik je ergens mee helpen?
Heb je een vraag over een product of je bestelling? Stel deze via Whatsapp en hij wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Liefs, Merel & Celine