Je bestelling afhalen in Utrecht

Je mag je bestelling in 7 dagen in de week komen ophalen op de Bataviastraat 83 in Utrecht, ook in de avond. Maak hiervoor wel eerst een afspraak via de mail en kom op het afgesproken tijdstip. Helaas komt het vaak voor dat iemand later komt en met een kleintje thuis is dat niet handig. Gelieve zowel overdag als ‘s avonds op het raam te kloppen in plaats van aan te bellen.

Hoe werkt dat tijdens het afrekenen?

Je kunt in het winkelmandje voor ‘Afhalen’ kiezen en betaalt dan geen verzendkosten. Stuur nadat je de bestelling hebt gedaan een mailtje naar info@mydailyfavorite.nl en we spreken een afhaalmoment af. Bestellingen worden op maandag, woensdag en vrijdag ingepakt. Daarna ontvang je een mail dat je bestelling klaarstaat en ben je van harte welkom om je bestelling op te komen halen.

Heeft je bestelling spoed?

Bij uitzondering mag je je bestelling ook eerder komen halen dan na de eerstvolgende inpak dag. Gelieve dit voordat je een bestelling plaatst te bespreken met Eva. Dit kan via de mail (info@mydailyfavorite.nl), chat rechts onderin (WhatsApp) of dm op Instagram. In overleg bespreken we of ik de mogelijkheid heb om de producten in te pakken of dat je ze zo meeneemt.

Bijeva is gevestigd op:

Bataviastraat 83
3531 XC Utrecht

Wil je je bestelling toch liever laten verzenden? Dat kan al vanaf 2,50 (envelop). Meer informatie over het verzenden van bestellingen vind je hier.